Idag hade jag min första prao dag. Det var super kul och vi fick göra massor av saker där. Jag jobbade i 7h med min kompis Tindra .
Och där ska vi jobba nu i en vecka och jag ser verkligen framemot det! Det finns massor av trevliga kunder och det är jätte roligt att vara där och prata med massor och att hela tiden ha fullt upp med att göra en smoothie eller en sallad.

Godnatt finisar (tänkte börja med en ny grej att alltid skriva ett citat på slutet
😇)

"Du är fin som du är, låt ingen ändra på dig"

Likes

Comments

Här är bara lite bilder från den stora konferensen i Stockholm (Awakening Europe).
Man kan säga att det var den bästa helgen i mitt liv! Dels för alla kompisar och hur kul vi hade det! Men framförallt vad Gud gör i Sverige och Europa och i mitt liv. Det var många som blev helade, fick möta Gud m.m. Och det var super häftigt! Det var så coolt att se en hel arena (friends arena) fylld med kristna/ människor som längtar efter Gud. Sök på internet mer om awakening så kommer mer upp! För de var awesome där!

Likes

Comments

Heej Alla fina!
Jag heter Evelina Ekvall och jag är en 14-Årig tjej som älskar att vara med mina vänner, med min familj, och med Jesus. Jag älskar att dansa, skådespela, och inreda/ ta foton. De är också därför jag har skaffat den här bloggen för att jag älskar att fota och redigera. Så här kommer ni att få se fina bilder till en text som kommer att handla om min varda och om min tro. Hoppas ni gillar det!

Likes

Comments