Efter juridikprovet igår kände jag mig shopping sugen, hittade dock endast denna.
Nu ska vi snart dra oss mot Katrineholm för lite handboll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hela denna dag har egentligen gått åt till att plugga juridik för imorgon vankas det prov. Men jag tänkte inte ägna kvällen till det ändå, nej först träning sen kolla när pojkvännen spelar match. Det låter mycket bättre.

  • 311 Readers

Likes

Comments

Sovmorgon till 11.10 och sedan sluta vid 14.30 funkar ändå. Efter det blir de jobb för hela slanten och ikväll är det bara plugg som gäller! Prov på 3 kap juridik på fredag, kämpa.

  • 318 Readers

Likes

Comments

Fick precis hem lite smink jag beställde i helgen, beställde även hem ett par skor idag och bokade resa igår. Livet flyter på bra tycker jag.

  • 324 Readers

Likes

Comments

Med studiedag tors-fre så är humöret på topp och långhelgen har precis dragit igång. Och på bästa sätt också, ska nämligen strax dra mig ner till stan för helkroppsmassage, hur skönt? Ska sedan möta upp Johanna, vi har ju inte sätts sen igår ;)

  • 361 Readers

Likes

Comments

Klickade hem lite nya grejer förra veckan och nu har lite utav det hunnit komma! Åh vad jag älskar internetshopping

  • 361 Readers

Likes

Comments

Efter en riktigt trött morgon blev humöret mycket bättre när jag kom till skolan och märker vilka underbara människor jag har runt mig.

  • 381 Readers

Likes

Comments

AE fy, har varken tid eller lust att bli sjuk just nu.
Utöver det har min helg varit kanon faktiskt, i lördags gick jag och två girlfriends till legends innan vi senare gick ut, och jädrar va med folk det va ute!
I söndags jobbade jag och sedan åkte jag hem till crille helt utslagen.
Nu ska jag bara försöka bli frisk så jag kan dra mig till skolan imorgon.

  • 382 Readers

Likes

Comments

En closer look på min makeup idag och även outfiten.
Idag har varit en sjukt bra dag, två lektioner i skolan innan jag, Frida och Elin gick och kollade på balklänningar, inte riktigt någon som föll mig i smaken så jag specialbeställde faktiskt en klänning så nu behöver jag inte oroa mig för klänning längre. Efter det blev det en fika med älsklingen och nu är jag hemma. Kanske ska ut och ta ett glas vin med Johanna ikväll och 04.00 ska jag ta med mig mor och far och dra på tidig frukost. Min bror har nämligen seriepremiär borta i USA så den den vi självklart kolla på!

  • 404 Readers

Likes

Comments

​Har snart betat av hela denna dag, men att ha både GA och UF kvar på dagen får mig att må illa. Slutar 17 och sen ska jag direkt på träning. Torsdagar är inte en favvo dag direkt, ska se om jag kan få till en bra fredag, men det kan ju inte vara överdrivet svårt?

Likes

Comments