Underbart Väder!

Spåret

Jag var ute och gick en runda runt spåret förut. Det är riktig vardagslyx för mig. Vi har 10 minuter till centrum med bil men vi har ändå skogen inpå husknuten. Nu när våren verkligen har tagit fart så märks det överallt. Tussilagon blommar gul på sina ställen och det ligger små avskalade kottar längs med spåret. Ett tydligt tecken på att ekorren har vaknat.


Hallen

jag vet att jag skrev i tidigare inlägg att våran hall inte var så stor. Så kom jag på att du kanske inte har sett våran hall. Med tre barn blir det lätt rörigt så det gäller att vara både effektiv och smart med upphängning och förvaring. Barnen har sin förvaring innanför dörren i en lägre höjd så att dom nåt bra. Vi vuxna har krokar till höger - det syns inte riktigt på bilden. På plastlådorna ovanför hatthyllan har vi skrivit barnens namn på vardera låda med DYMO :)

Vi ska ta tag i hallen och måla om den och då ska vi fundera på om det går att optimera förvaringen ännu mera.

Påskharen

Förlänger påsken en smula till och bjuder på en bild på Tova - den lilla påskharen. Detta var på skärtorsdagen när tjejerna skulle ut och gå påskvandring. Tova har aldrig gillat att vara påskkärring utan vill hellre vara en hare. Varför inte? :)

Jag har minnen från när jag var liten och min mamma försökte klä ut min bror till påskgubbe.

Han grät hela tiden så det blev aldrig någon mera påskgubbe av honom.

  • barn

Gillar

Kommentarer