Så många hemligheter...

Hej på er!

Hoppas ni mår bra - det gör jag :)
I dag var jag uppe tidigt, för jag och min äldsta dotter Leona skulle åka tillbaka till hennes skolan utanför Stockholm där ho bor på veckorna och starta dagen där med ett utvecklingssamtal kl 09.00 i morse.

Så det var bara att ge sig ut och skrapa rutorna och se till att ta med sig kaffekoppen på vägen.

Jag gillar verkligen inte kylan som är på vintern. Snön är verkligen jättefin så länge jag inte behöver vara ute och bli blöt av den ;)

Men anyways - när jag var färdig i stockholm så åkte jag raka vägen till Åtvidaberg för där har våran distrubitör Tree Of Brands sitt lager och dom hade lagt en order jag behövde leverera ASP. Så istället för att boka frakt, och dra ut på tiden så kunde jag lika gärna köra dit det själv :)

(Bild från hudvårdsmässan Acadermia där vi var med och sponsrade goodiebagarna - därav våran Logga på fotoväggen)

Efter att jag hade kommit hem så var det bara 1 timme kvar tills Bianca skulle komma hem från skolan, så det var ingen idé att åka till kontoret.

Bianca har vanligtvis en hemnyckel så att hon kommer in själv, men inte på måndagar för då kommer hon från sin pappavecka och då har hon ingen hemnyckel hit för den har vi här hemma hos mig.

Men vi fick lite kvalitetstid tillsammans innan Tova kom hem och det var dags att åka till stallet.


Förutom sin chokladkalender har hon en smyckeskalender från Glitter - och hon var så glad över halsbandet som hon fick i den!

När vi kom hem så tittade vi på film tillsammans på hbo nordic "den magiska leksaksaffären".

I morgon bitti är det dags att åka till kontoret igen, jag har massor av saker att fixa.

Det börjar ju att dra ihop sig till bröllop med (om 20 månader) - så nu har vi äntligen hittat ett ställe som vi förmodligen kommer att boka in bröllopet på. Men vilket det är tänker jag inte avslöja riktigt än.

Åh jag har en sak till som jag så gärna vill berätta för er, men jag tänker inte spoila utan jag får hålla mig ett par dagar till!


Gillar

Kommentarer