Höstens trendfärg från Biosculpture <3

Hej på er!

I morse kickade jag igång morgonen med en smootie gjord på lingon och sojamjölk.

Det är så gott och det känns verkligen som att jag får mera energi av det!

Därefter jobbade jag lite med kartongdesignen till en av dom nya produkterna.

Sen kl 11.00 så hade jag tid hos min nagelteknolog Emmy. Jag har gått hos henne i snart 2 år men hon ska trappa ner och sluta så småningom för hon har börjat att studera vidare. *snyft*

Hon är helt grym på att göra fina naglar och jag har aldrig gått därifrån besviken.

I dag så hade höstnyheterna kommit in från biosculpture - och då bland annat denna mörklila/plommonfärgade glittriga färgen. Den valde jag direkt - visst är den magisk! Emmy skulle också byta till den :)


Därefter så åkte jag till gymmet och tränade på x force maskinerna.

På fredag har jag uppföljning med min personliga tränare - vi ska gå igenom hur det har gått och eventuellt justera mitt träningsprogram.

Jag tränar ganska intensivt nu, men det är så roligt!

Såhär ser min träningsvecka ut:

Måndag: Styrketräning på x force maskinerna

Tisdag: Fuerza dans. En intensiv timmes dans med salsa, reaggieton, affro mm. En härlig mix

Torsdag: Bikramyoga. En och en halv timmes svettigt yogapass

Fredag: Styrketräning på x force maskinerna


När jag var klar på gymmet så åkte jag hem och mötte Bianca som kom hem från skolan. Så fortsatte jag att jobba lite. I dag blev det lite väl hektiskt då jag höll på att missa en oerhört viktig deadline. Så i morgon kommer jag att hålla till i produktionslokalen hela dagen.(Här ser ni min nagelfärg jag hade innan jag bytte till den nya lila)


Kl 17.30 så var det dags att åka till ridskolan, Tova hade ridlektion. Jag och Bianca satte oss uppe i cafeterian och tittade på när dom övade på att trava på volterna.

Nu ska jag faktiskt ta med mig datorn upp i sovrummet och se om det finns något bra program jag kan se på innan jag somnar.

Jag försöker att alltid lägga mig kl 22.00 på vardagarna, och det är för att jag ska orka att hålla ett jämt tempo hela dagen utan att bli för trött :)

Hoppas ni har haft en fantastisk dag <3

Gillar

Kommentarer