Guess What!

Innehåller affiliate-länkar

Hej på er - hoppas allt är bra!

Här är det toppen :)

I går så började jag att rensa ut lite i garderoben och plocka fram vår/sommarkläderna.

Jag skulle verkligen behöva en större garderob, men jag får inte plats med det där vi bor nu.

Tanken är väl inte att vi ska bo kvar i det här huset så jättelänge till ändå. Vi känner alla att det är lite för trångt och litet.

Så tills dess får jag förvara kläder efter årstider i påsar.

Vi dammade också av Juicy väskan som jag en gång har haft men som nu är Tovas. Det är så roligt att barnen vill ta över och använda det jag själv har haft men som kanske inte passar mig rent stilmässigt längre.

I dag passade jag också på att ta fram ett par av mina favoritskor som jag köpte i Italien förra sommaren. Jag älskar dom här skorna! Jag har ganska många par skor - man kan säga att jag är lite smått galen i skor!

Jag kan visa er någon dag om ni vill :)

Så nu sitter jag här på mitt kontor och dinglar med benen. Egentligen har jag inte uteskor på mig här inne, men eftersom dom här var i princip nya (jag har bara använt dom en gång innan) så kände jag att det inte spelade så stor roll just i dag.


I dag tog jag faktiskt på mig den här silverringen som ni ser här på bilden. Det är en ring som är designad av Efva Attling och som jag fick av min kära sambo för snart 3 år sedan <3 Jag har inte på mig den så ofta för den skaver lite, så jag ska ta den till en guldsmed som kan fixa till den lite.

På ringen står det "Pencez De Moy" och Efva skriver såhär om den:

"Jag hittade detta uttryck, 'pencez de moy', som betyder 'tänk på mig', graverat på en fransk 1300-tals ring på Nationalmuseum i Stockholm. Det är en fin gåva att ha någon tänkandes på en."

- Efva Attling

Och det var just tanken från Edwards sida eftersom han arbetar borta väldigt mycket så ville han inte bara köpa en ring, utan den skulle ha en betydelse. Han kan allt min blivande man <3

Vill ni läsa mera om den här ringen så kan ni göra det på Efvas sida här:

http://c.mtpc.se/tags/link/1441662


Det har blivit dags för mig att åka in till stan och se vad jag kan hitta!

Det är nämligen ingen vanlig dag i dag - för det är min dotter Tovas 12 års dag! Hurra <3

Det ska inhandlas tårta och lite annat smått och gott.

<3

Gillar

Kommentarer