1 Advent är här!

Oj, nu hände det igen.

Det har gått länge sedan sist - men vet ni vad kära läsare. Det är bara livet som kommer emellan ibland.

Den senaste månaden har jag arbetat minst 12 timmar om dagen!

Vi var ju iväg på 2 st mäss0r förra månaden - Acadermia och Natural Products Scandinavia.

Dessa mässor är väldigt olika varandra så därför krävdes det "dubbel förberedelse".

Men nu är båda mässorna avklarade och vi gick därifrån med storvinsten - Vi har nu Sveriges vassaste distrubitörer "Tree Of Brands"! Och vi kan inte vara nöjdare :)


Här är dom: Tove Svanlind och Emma Bergqvist (här pratar dom om mitt företag Viridi Eco på mässan i Malmö)

Så - under denna helgen har jag hunnit med att julpynta lite, men allt är inte färdigt än. Dagarna går alldeles för fort!

Men här är ett par bilder från vardagsrummet:

Lejonet är köpt på butiken Art n Design här i Linköping. Dom har fantastiskt fina inredningssaker där. Man vill ta med sig halva butiken hem varje gång man är där! båda Art n design butikerna i Linköping ägs av våra härliga grannar - och dom finns online som webshop också på www.artndesign,se

Kottarna är inhandlade på www.ellos.se

Och glaskupan kommer från www.jotex.seHär är det rådjur från www.ellos.se

Vasen kommer från butiken "Eco" i Skåne.

Jag och Tova passade på att baka lussebullar i eftermiddags och nu i kväll passade vi på att äta dom - och jag tog mig en mugg glögg också.

Gillar ni glögg? Det gjorde inte jag för ett par år sedan - men efter några år med en sambo som älskar glögg så tycker jag faktiskt att det numera smakar helt okej.


Ljusstaken i bakgrunden köpte jag från Jotex förra året - och den kan man dekorera hur man vill innuti.

Förra året hade jag tomtar men i år valde jag en ren, en ekorre och en gran,

Jag gillar att man kan dekorera den som man vill för då tröttnar man inte på den. Jag är en sån som tyvärr tröttnar ganska snabbt på saker jag har köpt om dom inte känns rätt. Så jag försöker att alltid planera och fundera igenom mina köp - och känns det inte helt 100 så avstår jag. Och saker jag inte längre behöver dom ger jag bort. Min mamma är prylgalen så hon får en och annan grej som jag inte längre vill ha. Toppen tycker jag!


I morgon bitti ska jag och Leona åka upp till hennes skola och ha utvecklingssamtal, så det kommer bli en tidig kväll i kväll. Direkt därefter ska jag till Åtvidaberg och lämna produkter till distrubitionslagret, och i morgon kväll är det ridskolan för Tova också. Fullt ös!

Kram på er <3

Gillar

Kommentarer