Sitter på jobbet och har precis skrivit lite mat listor. Så sjukt tråkigt väder ute idag så det inte är klokt! Är inte så pigg idag heller, känt mig lite krasslig sen igår, hoppas jag inte blivit smittad av Elma/Nina av deras förkylningar.
Men dee, ska hem direkt efter här vid halv 4 och bara lägga mig i sängen och gotta ner mig! Får se om jag går till skolan imorgon, känns som jag behöver all vila jag kan få.

Dessa kvällar är så härliga. Ge mig snart!!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fyndade en perfekt tunn long tunika som jag tänker använda flitigt i sommar!
Den kommer vara perfekt en sjukt varm dag då man inte kan ha någon annat än bara något tunt, denna är så on point för mig.

& kan vara jävligt snygg till någon fest också hade jag tänkt.

Likes

Comments

Jag tror det är en bra egenskap man har om man är lite rädd och försiktig att öppna upp sig helt för någon.
Men det kan också vara förbannat jobbigt och smärtsamt då man inte vet hur man ska visa någonting.

Likes

Comments

Likes

Comments

Denna bilden gör mig glad!

Likes

Comments

Har haft en underbar Valborg och lång helg. Och jag tänker inte låta någon jävel ta denna lycka från mig nu. Är så trött på vissa människor så man blir mörkrädd! Allt man inte trott börjar falla på plats.

Imorgon är det måndag och det suger ju egentligen men ändå inte för en ny vecka med nya spännande grejer väntar. Och så hoppas jag på lite finare väder denna veckan också!

Första gången på länge då man tar en bild och verkligen var glad på riktigt och va taggad på livet.

Likes

Comments

Likes

Comments

Sitter på jobbet och läser något ur en tidning. Finns inget att göra just nu, 1 timma tills vi ska dela ut mat så det blir väl att skriva lite mat lista här och bara dryga tills halv 12. Idag blir det fullt upp för jag slutar halv 4 och då ska jag hem direkt och börja städa lite.. Hur orkar jag, haha det gör jag inte.

Likes

Comments

Jag har så jävla svårt att visa vissa känslor ibland och jag hatar det. Någonstans går gränsen även för sig själv, jag blir så lack på mig själv ibland.
Någonstans måste man börja, jag kan inte gå och tro att alla människor inte gå att lipa på längre. Det dödar en inombords!

Likes

Comments

Nu har jag så jävla mycket känslor inom mig som måste komma ut. Allt har gått så fort, för någon vecka sen så mådde jag piss rent ut sagt. Varje dag va en kamp att ens palla gå upp på morgonen, hade ingen lust. Grejen är den att bli sviken som om man vore någon jävla leksak hela tiden tar till slut kål på en och jag exploderade till slut. Och som sagt allt har gått snabbt då när man träffar en människa som bara få en att le bara man hör namnet på den, den känslan har jag inte haft på länge och det är läskigt för mig, men ändå så sjukt tryggt.

Likes

Comments