Hej!
Efter skolan idag tog jag bussen direkt från Gävle till storvik där min äldsta syster bor, hennes barn skulle ha skoldisco så jag fick hjälpa till lite där och passa småbarn som var där. Det var faktiskt kul men är helt utmattad nu efter 4-5 timmar på ett disco FUUULLLT med barn 😴
Föressten så är det så skönt att det blivit lov nu, även fast jag tvingas plugga på lovet. Men hade även tänkt försöka göra lite roliga saker på lovet, som att åka skidor eller något. Vad ska ni göra på lovet?
Även ska jag skaffa en ny mobil också, min är helt kass efter 2 år jag haft den nu och de ska bli skönt att skaffa en telefon som funkar bra. Vad har ni för telefon nu och finns det någon ni rekommenderar?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!
Under den senaste veckan har jag varit så förkyld, väldigt jobbigt är de.
Nu är de bara denna vecka kvar innan sportlovet och de är så otroligt skönt. Jag sitter nu och dricker mitt morgonkaffe för att komma igång, det är verkligen den bästa drycken, eller hur?
Vad har ni för er och vad ska ni göra på sportlovet?

Den här texten på kaffemuggen visar exakt hur jag känner mig idag.

Likes

Comments

Hej!
I fredags så var jag barnvakt till min systers två söta barn för hon skulle gå på bio. Sen sov en kompis hos mig då också, vi såg en gammal Beck film men somnade för att den var så tråkig. På lördagen tog jag de bara lugnt, och sedan söndagen åkte jag mamma och pappa till lite butiker bla. Owes i Valbo. Det slutade med en korv och lite mackor vid city gross, mysigt med lite familjetid.
Idag slutade jag 12 i skolan vilket var välbehövligt en tråkig måndag. Sen imorgon ska jag gymma och plugga till ekonomiprov vi ska ha på fredag.
Hur har eran helg varit?

Likes

Comments

Hej!
igår så bestämde jag och min kompis att åka till Gävle för att sova hos våran kompis där. Vi hade studiedag på onsdagen så därför kunde vi åka till henne och sova över. Vi tittade på flightplan, en superbra film som jag verkligen rekommenderar! Spänning från början till slut(ni kan se handlingen till filmen i bilderna). Sen idag har vi gått lite på stan och jag har köpt 18 års present till en annan vän som fyller snart. Nu ska vi se en Beck film och bara ta det lugnt. Riktigt härligt att ha en ledig dag mitt i veckan måste jag säga. Hur har eran dag varit?

Kyle Pratt är flygplansingenjör för Alto Airlines och bordar ett plan från Berlin till New York med sin dotter Julia. Cirka tre timmar efter start upptäcker hon att hennes dotter är försvunnen och börjar leta efter henne. När hon frågar flygvärdinnorna säger de att hennes dotter inte ens finns med på passagerarförteckningen.
De allmänna utrymmena söks igenom men kaptenen ger inte tillstånd att söka lastutrymmet eftersom någon kan skadas om planet plötsligt girar eller flyger i en luftgrop. Besättningen börjar misstänka att Pratt har psykiska problem på grund av makens bortgång nyligen och att hon bara skulle inbilla sig att dottern följde med ombord. Medan besättningen blir allt mer skeptisk blir Pratt alltmer desperat.

Likes

Comments

I helgen så åkte jag på lördagen med en kompis till dalarna för att fira en kompis som fyllde 18 år. Vi hade jätte roligt och sen när jag kom hem på söndagen så var jag helt slut och somnade jätte tidigt. Hoppas tiden till man själv fyller 18 går fort nu eftersom jag fyller så sent på året 😩
Vad gjorde ni för roligt i helgen?

Likes

Comments

Hej!
Jag är en 17 årig tjej som heter Evelina och fick inspiration av en kompis att börja blogga då det låter roligt att berätta om sin vardag.
Imorgon kommer det komma ut ett inlägg om hur min helg varit och jag hoppas att ni kommer gilla mig blogg och tycka det är roligt. Eftersom jag är helt ny på de här kan ni gärna ge feedback efter mina kommande inlägg så jag kan bli bättre hela tiden.

Likes

Comments