Idag blev det lång sovmorgon till kl 10.30 vaknade jag och min Man Robban så det blev god söndags frukost det blev plättar och färska hallon till super gott!

Nu har jag slängt på myskläder ska hänga upp tvätten i går kväll träffade vi ett par kompisar kom hem runt 23.00 en trevlig lördags kväll!

I går var jag och min Man Robban i stan blev shopping på Mio det blev en hel del shopping i går !


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är det alla hjärtans dag det betyder kärleks dagen ❤️

Idag på eftermiddagen så bestämde jag och min Man Robban vi åker köper en buket rosor tillsammans vi har ätit en god middag och så har vi bemstämade att boka stuga i Ullared den 6 April det bokat och klart ser verkligen fram emot en shopping tur till Ullared!Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Vilken dagen det har varit i dag så det var skönt att kom hem sätta sig vid ett dukat bord min Man Robban kom innan mig så min Man Robban hade fixat middagen ! Nu har jag slängt mig på soffan tändaljusa och brasan är tänd verkligen mysfaktor !

Ni får ha en fin kväll att läsare och bloggare!

I MORGON ÄR DET ALLA HJÄRTANS DAG ❤️

Så imorgon ska jag överraska min Man Robban med god middag och en bukett röda rosor

Likes

Comments

Postad i: Vardagslyx

Jag har inte bloggat så mycket i veckan har inte haft någon ork till det har varit något hela tiden när jag och min Man Robban har kommit hem från jobbet så blir det börja med middagen och slöa soffa så ser typ våran vardag ut!

I går kväll så kom våran vän Patrik ner oss vi bjöd på tacos blev en lyckad fredag kväll som avslutade kl 22.00 som vi snart får göra om igen! I dag på förmiddagen åket jag och min Man Robban ut till Mamma och Roland där ska vi tillbringa helgen!


Likes

Comments

I morse när jag och min Man Robban vaknade av att det hade kommit så mycket snö så efter frukosten så gick min Man Robban ut och skottade snö. Här i Söderköping har det kommit typ 2 dm snö nu snöar det igen! I

Ikväll kommer Mamma och Roland och min lillasyster på middag hos oss nu har v städat hela huset fixat och styrt inför kvällen!

Skönt med ny städat Hus!Likes

Comments

Nu är det äntligen fredag så himla skönt efter en tuff arbetsvecka nu har jag och min Man Robban ätit middag! Ute är så snöar det som bara den har snöat hela dagen nu kom vinter igen det är mysig fast det kunde bli vår så man börja fixa i trädgården!

Här hemma det mysfaktor brasan är tänd och massa ljus hur mysigt som helst!!

Önskar er alla läsare och bloggar en trevlig helg!!


Likes

Comments

Postad i: Kärlek

Fakta om mig och min Man Robban!

1. Vi har varit ett par i 15 år snart

2. Jag träffade min Man Robban på en fest den 7/8 samma kväll blev tillsammans

3. Jag och min Man Robban vi flyttade ihop till vårt första radhus 2005 på våren

3. Vinter 2006 så tog jag min Man Robban över svärmors lägenhet

4. 2006 på Nyårsafton så Förlovade jag och min Man Robban oss

5. 2011 4 April köpte jag och min Man Robban vårt dröm Hus samma år fast i februari var vi Thailand då friade min Man Robban till mig

6. Vi bestämde oss för att Gifta oss den 10/8-2013 det blev ett lyckat Bröllop i våran trädgård

Likes

Comments