YSTÄVÄNPÄIVÄVIIKONLOPPU

Viime viikonloppua vietettiin Kemissä ystävien ja perheen kanssa. Perjantaina kävimme parin ystävän ja Villen kanssa Cafe Hertassa kahvittelemassa ja vaihtamassa kuulumisia. Myöhemmin vielä samalle iltaa kävin kaverilla vielä iltakahvilla niin saatiin kaikki höpöteltyä vielä lisää. Lisäksi kävin myös toisen ystävän luona nopsasti kylässä ja kävimmä yhdessä kaupassakin, jonka jälkeen lähdinkin vanhempieni luokse iltapalalle ja unille.

Perjantai meni aika nopeasti, kun olimme vasta joskus neljän jälkeen Kemissä. Emme viitsi kovin aikaisin lähteä kotoa, kun Elviira kuitenkin jää yöksi yksin. Haluan olla mahdollisimman pitkään kotona, ettei Elviiralla tulisi yksinäinen olo, vaikka se taitaa todellisuudessa nauttia vapaudestaan. (emmehän siis jätä kania häkkiin koko ajaksi vaan hänellä on kokonainen huone käytettävissään.)

Lauantai oli myös melko kiireinen. Kävimme äidin kanssa isovanhemmilla kylässä ja sitten myöhemmin äidin ja tädin kanssa ruokakaupassa.

Siitä suunta lähtikin kohti Keminmaata kuvailun merkeissä. Oli kiva saada vaihteeksi uutta kuvattavaa, en pahemmin ole Keminmaassa käynyt kuvailemassa. Kävimme ystäväni kanssa Keminmaan vanhalla kirkolla ja Vallitunsaaressa. Sain ihan hyviä kuvia otettua ilta-auringosta.

Ystävälläni oli koirakin mukana, niin pääsin hänestäkin ottamaan vähän profiilikuvia.

Samana päivänä lähdimmekin ajamaan kotia päin, piti vain tehdä pieni mutka Kuivaniemessä Villen isovanhemmilla ja äidillään. Onneksi seuraavana päivänä ei ollutkaan mitään tekemistä, niin sai nukkua pidempään.

Sunnuntaina sitten oli ystävänpäivä. Leivoinkin sen kunniaksi pienen pellillisen mokkapaloja, lahjan annoinkin jo muutama päivä aikaisemmin.

Ystävänpäivän kunniaksi, Ville vei meidät syömään keskustaan. Aluksi oli tarkoitus mennä Pancho Villaan, joka olikin aika täynnä. Testasimme sitten sellaista paikkaa, kuin Social Burgerjoint. Oli kyllä hyvää, mutta ruokarauhaa ei ollut.

Oli kyllä vilkas viikonloppu, onneksi nyt on vähän rauhallisempi viikko, vaikkakin kavereita näkeekin!

Tykkää-merkinnät