Wishin ihme

Kävin lauantaina Elinalla iltakahvilla ja kysyin, että voisiko hän ottaa vähän asukuvia kun tulen käymään, olin siis tilannut Wishiltä takin ja halusin nyt saada vähän kuvia siitä. Harmi, kun oli jo vähän hämärää, valoisalla olisi saanut ehkä vähän parempia kuvia, mutta nämäkin ovat tosi hyviä!

Takki oli siis ihan sikahalpa, koska Wish. Yllätyin, kun paketissa oli näin hyvälaatuinen takki, tosin olen ennenkin takin sieltä tilannut ja sekin oli ihan käyttis takki. Oli kiva kuvata ulkona asukuvia, sain sen vihdoin aikaiseksi, kun siitä silloin puhuin. Sovittiin, että kuvataan joskus toistekin, Elinasta tulee vakiokuvaajani tätä menoa, aloitan suostuttelun lähipäivinä.

Pakko myöntää, että tästä tuli hyvä kuva, yksi lemppareistani. Ajattelin pari kuvaa laittaa myös Instagramin ja Facebookin puolelle.

Ihanaa kuvata sellaisen ihmisen kanssa, jonka edessä pystyy olemaan luonnollisesti ja poseerata miten itse haluaa, eikä tarvitse hävetä tai nolostua. Lisäksi kyllä tässä on opittu olemaan kameran edessä ihan normaalisti peittelemättä kasvoja.

Kyllä minä tähän takkiin ihastuin sitten täysillä, tosin tämä on enemmänkin kesä-syksytakki, mutta kuvauspäivänä ei ollut kylmä, niin siksi halusin ottaa kuvat tästä takista jo talvella. Kiitokset vielä kuvaajalle, ehkä vielä otetaan asukuvia yhdessä, molemmista!

Tykkää-merkinnät