Vanhuuden partaalla

Löysin puhelimen galleriasta kuvia jouluaattoa edeltävältä päivältä, joita en ole teille jakanut. Osa näistä kuvista on nähty snäpissä, mutta halusin jakaa näitä teillekin! Sitten voisin kertoa teille eilisestä päivästä.
Lähes kaikki kuvat ovat Kuivaniemestä Villen äidin ja isäpuolen tykkää. Jaksoin sen 23. päivän ajan ottaa kuvia, mutta sitten itse jouluaattona oli niin kiire, etten ottanut kuvia, muusta kuin Leevi-koirasta tonttupuku päällä. Ne kuvat oli niin himmeitä, että niitä muokatessa kuvat kärsi aika paljon, joten siksi Leevistä ei nyt ole tähän kuvia. Eli teimme Kuivaniemessä kaikille omat pizzat, joka on just parasta! Ei tarvitse miettiä, kuka haluaa mitäkin lisukkeita kun saa päättää pizzan täytteistä ihan itse! Tuli muuten hyviä pizzoja, säästin kotiinkin muutaman palan.
Nyt siitä eilisestä. Eli 7.tammikuuta täytin 21 vuotta! Luoja varjelkoon, olen jo niin vanha. En mitenkään juhlistanut syntymäpäiviä, Ville osti minulle lahjan ja kävin vanhempien luona kylässä. En edes järjestänyt mitään kakkukahveja, kun en edes kakkuakaan ostanut. Viime vuonna ostin, kun täytin pyöreitä, mutten silloinkaan "juhlinut".
Sain Villellä ruukkukasvin, jonka nimeä en nyt tähän hätään muistakaan. Asetin sen eteisen pöydälle piristykseksi. Sekä tuo rehu saa vähän valoa eteisessä, mutta ei liikaa. Ohjeessa oli kuva, ettei sen pitäisi saada liikaa valoa, jos oikein ymmärsin.

Toinen lahja, mikä on myös Villellä on tämä pieni tabletti, jolla tälläkin hetkellä kirjoitan tätä postausta. Villeä kuulemma säälitti, kun katson mm. Netflixistä puhelimella itse, jos hän sattuu katsomaan televisiosta eri ohjelmaa tai pelaamaan. Nyt näen vähän paremmin katsoa ohjelmani ja kirjoittaa myös blogia ja koulujuttuja, jos en jaksa kaivaa tietokonetta esiin. Tämä on myös kätevä ottaa kouluun mukaan, jos pitää esimerkiksi suunnitella jotain, niin voin kirjoittaa tällä Wordiin.

Äidiltä ja isältä sain yksiä parhaimpia suklaita, nimittäin suklaabanaaneja. Aivan yltiöhyviä! En toivonutkaan mitään, koska tämä ei ole mikään erikoinen ikävuosikaan. Nyt on jotain napoteltavaa samalla kun kirjoitan tätä postausta.
Hei! Kertokaa kommentteihin, kummasta ulkoasusta pidätte enemmän, siitä edellisestä, vai tästä uudesta? En oikein itse osaa päättää, kumpi on kivempi.

Tykkää-merkinnät