Tuli tämäkin koettua

Lauantaina tuli vähän extempore lähtö SuomiPop festivaaleille, kun äiti soitti aamupäivästä. Alunperin äidin piti lähteä isän kanssa, mutta se kääntyikin sitten niin, että minä lähdin seuraksi festareille. Eipä haittaa, tulipa sekin sitten koettua. Väkeä oli paljon, mutta silti vähemmän, mitä itse kuvittelin. Alkuillan istuimme meillä kotona ja joskus kuuden kieppeillä lähdimme taksilla Kuusisaareen. Muuten olisimme voineet mennä autollani, mutta en ollut aivan varma, että pääsisimmekö festarialueen parkkipaikalta saman vuorokauden aikana pois.

Illan parhaimmat esiintyjät olivat mielestäni Kaija Koo ja Apulanta, heidän musiikkiaan tulee varmaan eniten kuunneltua näistä lauantaipäivän esiintyjistä. Popedaa emme ehtineet nähdä kuin pienen osan lopusta, kun saavuimme paikalle niin "myöhään". Viimeisen kappaleen lopuksi Lauri Tähkä heitteli ruusuja yleisöön, Toni Wirtanen taisi heitellä plektroja kappaleiden välissä. Kun katselee Tähkän lavaesiintymisiä, voisi kyllä helposti ajatella, että kyseisellä henkilöllä on jonkinsortin ylivilkkautta, tai sitten hän vain eläytyy niin täysillä että oksat pois! Tämä oli nyt toinen kerta, kun olen Lauri Tähkän nähnyt, yhtä energinen esitys kuin vuoden 2018 Satama Open Airissa. Pieni lapsonen mahassakin tykkäsi musiikista, mutta jalat kyllä huusivat hoosiannaa loppuillasta.

Ville sai kauan kaivatun Kaija Koon t-paidan ja isä sai Apulannan t-paidan lahjaksi. Pitihän sitä jotain ostaa juomapuolen ja hodareiden lisäksi.

Oli kyllä piristävää päästä vähän ulos tekemään jotain erilaista, vähän tämä kesä on mennyt itsellä ohi kun on ollut töissä eikä jaksamistakaan koko aikaa mihinkään ylimääräiseen ole. Ulkoiltu, grillattu ja ongittu on jonkin verran ja vähän on myös pyörän selässä oltu, mutta pikkuhiljaa alkaa voimat vähenee, varsinkin niiden kovimpien helteiden aikana motivaatio kaikkeen oli täysi nolla. Kävimme tosin toissaviikolla Villen, äidin ja isän kanssa istuskelemassa terassilla ja laulamassa karaokea, seuraavana päivänä Ainolanpuistossa kävelyllä ja Nallikarissa pienellä piknikillä. Silloinkin oli kyllä lämmintä, mutta tulipa rusketettua.

Tykkää-merkinnät

Kommentit