The vauvanurkkaus (keskeneräinen)

Pitää vielä ihastella vauvanurkkausta, ennen kuin se on yhtä sekamelskaa. Tosin minä olen koko ajan kääntelemässä ja muuttelemassa hyllyn tavaroiden järjestystä, vaatepinoja lipastossa ja niin edelleen. Nurkkaus tuntuu koko ajan niin vajaalta, no tietenkin kun pinnasänkyä ei ole vielä saatu, mutta näillä näkymin sekin saadaan viikonlopun aikana paikalleen. Toivon ainakin, että sänky mahtuisi leveydeltään tuohon pitkälle valkoiselle seinälle järkevästi, muutoin meidän pitääkin keksiä järjestys uudelleen.

Olenkin hyödyntänyt vauvajuhlista jääneitä koristeita sisustuksessa. Vieläkin tuo pitkä kulmahylly on maalaamatta täysin, se vain unohtuu joka kerta. Aina, kun tekisi mieli ruveta maalaamaan, ei ole vieläkään tullut ostettua sitä maalipurkkia ja homma jää taas kesken. Jospa sitä nyt edes seuraavan kuukauden aikana ehtisi maalata. Lisäksi olisi kiva maalata ainakin makuuhuoneesta tuo päätyseinä, näissä asunnoissa seiniä saa maalata hillitysti. Olisi kiva, jos olisi yksi tehosteseinä huoneessa, joko juuri tuo päätyseinä, tai tuo vauvan nurkkaus.

Keskeneräinenhän tämä makuuhuone on vielä, mutta tykkään silti. Ainakin sisustus on tällä hetkellä omaan makuun, eli oikeaan suuntaan ollaan ainakin menossa. Mutta se siitä huoneesta, lopullinen tulos nähdään, kun loputkin huonekalut saapuvat.

Tässäpä olisi vähän selvempi kuva niistä meidän vaunuista, toimme ne sisälle, kun renkaisiin piti lisätä ilmaa. Tuosta ne seuraavaksi lähtevät varmaankin vaunuvarastoon, joka sijaitsee alhaalla ulko-oven vieressä. Todella kätevä, ettei esimerkiksi talvella tai syksyllä tarvitse likaisia vaunuja rullata asuntoon asti.

Olemme nyt viihtyneet aika paljon kotona, vaikka onkin lämpimiä päiviä ollut. Itsellä on vain niin tukala olo, ettei pahemmin huvita olla ulkona. Toivottavasti nämä hellepäivät alkavat olemaan takanapäin, minulle ainakin riittää jo. Ainakin on saanut kotona sitten hääräiltyä riittämiin, peruskotiöitä tehnyt sekä vähän turhempiakin ja väliin jääneitä kotitöitä.

Pesin esimerkiksi pesukoneen aika perusteellisesti, kalkkijäämät suihkuseinistä, kuiva-ainekaapin pyyhin. Parvekkeenkin pesin tuossa eilettäin, se oli varmaan isoin projekti sinä päivänä. Pesinpä sohvankin tekstiilipesuaineella joutessani. Viime viikonloppuna, kun Ville oli pitämässä varpajaisiaan Kemissä, sain siivottua oikein kunnolla kotona ja tein myös kutsukortteja ristiäisiin. Vähän etuajassa, mutta inspiraatio iski, joten rupesin askartelemaan. (kyllä, varpajaisia juhlitaan yleensä syntymän jälkeen, mutta Ville ei halua lähteä juhlimaan, kun vauva on syntynyt.)

Silti, vaikka kuinka siivoaa ja järjestelee tavarat fiksusti kaappeihin, tuntuu että koko ajan olisi jotain siivottavaa. En tiedä mikä ihmeen tiskirätti olen ollut edellisessä elämässäni, kun koko ajan tekisi mieli siivota! Hullua, mutta harrastuksensa kullakin.

Tykkää-merkinnät

Kommentit