Satama | Kemi | Kuulumisia

Tähän nyt laitan loput kuvat sieltä satamasta, yritin ainakin katsoa, etten laittanut vahingossa samoja, mitä edellisessä postauksessa oli. Samalla ajattelin kertoa mitä minulle kuuluu. Enää viikko työssäoppimista ja sitten alkaakin jo koulut. Olen tässä tehnyt kolme ruokavideota ja yhden haastattelun, ensi viikon aikana pitäisi tehdä ainakin kaksi haastattelua ennen koulun alkamista. Mutta sain myös töitä! Palkka ei ole mikään päätä huimaava, mutta työ ei olekaan jokapäiväistä ja työpaikka tarjoaa tarvittavat työvälineet.

Olen tässä viime viikon aikana nähnyt Elinaakin enemmän, yhden tapaamisen jälkeen kävin Elinalla kahvilla ja minulla sattui olemaan kamerakin mukana. Joten näpsin vähän Elinan kissastakin kuvia. Otan aika paljon Karasta kuvia, mutta nyt minulla oli kissamallikin. Pääsin sitten vähän muokkailemaan siitä otettuja kuvia. Pitäisi joskus käydä porukoilla kameran kanssa, niin saisin Lillistä ja Lumostakin kivoja kuvia.

Siirsin Elinan pöydän valkoista seinää vasten ja rekvisiitaksi laitoin pehmohiiren. Vähän muutakin väriä kuvaan, kuin mustaa ja valkoista. Minulla jäi myös pari kuvaa Karastakin Sotisaaren kuvailuista, joten laitan nekin tähän. Jassuakin näin viime viikolla, kävin heillä kahvilla, kun ei oltu vähään aikaan nähty. Viikonloppu oikeastaan meni videoita editoiden ja siivoillen. Perjantaina toki käytiin saunassa, lauantaina tein vähän vohveleita valmistaikinajauheesta, johon piti vain lisätä vettä ja öljyä. Itse käytin osittain maitoa ja vähän vettä. Ihan hyviä niistä tuli, vaikkakin valmisjauheesta tehtyjä.

Eipä tässä mitään kummempia olla tehty, viime viikko meni kuvaillessa ja kavereiden kesken, sekä tietysti Villen kanssa. Aika rauhallinen viikko, kun työtapaamisia oli kaksi ja yksi kuvausreissu. Ja on jäänyt aikaa kirjoittamisellekin pitkästä aikaa. Saa nähdä, mitä tämä viikko tuo tullessaan.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ronjaemmiina
Ronjaemmiina,
Ihania kuvia 😊
nouw.com/ronjaemmiina