Pyöräilymatkalla

Sadekausi jatkuu Oulussa, yhtenä päivänä oli hyvä ilma ja aurinko paistoi. Silloin käytiin ensimmäistä kertaa pyöräilemässä Nallikarissa ja Pikisaaressa. Löydettiin tästä aika läheltä tuollainen Saunamaailma, jossa oli kaikennäköisiä rakennuksia, saunoja ja paljuja. Oli kyllä siistin näköinen, mutta siistit oli hinnatkin.

Ollaan me Kemissäkin käyty aika paljon, vietiin yhtenä kertana viemässä entinen auto porukoille, ottamaan auto pois liikenteestä. Olin jo varautunut siihen, että junalla pitää mennä takaisin Ouluun, mutta isä olikin ostanut minulle auton! Siis ei hyvänen aika, olin jo niin valmistautunut linja-autolla ja junalla liikkumiseen, mutta eipä tarvitsekaan. Nyt viimeksi kävimme Kemissä, niin imuroin ja pesin äidin kanssa uuden auton ja samalla kävin siellä syömässä. On tuossa uudessa autossa totuttelemista, mutta hyvä auto se on.

Olisipa nämä sadekelit jo ohi, onneksi täällä sisälläkin on tekemistä, kun pitää sisustella koko ajan jotain. Sainhan minä töitäkin, mutta ei siitä sen enempää.


Tykkää-merkinnät

Kommentit