Myday 23.4.

Pientä mydayta tällä kertaa sitten. Tiistaina oli ensimmäinen koulupäivä pääsiäisen jälkeen, joka alkoi kyllä todella hitaasti, oli ihan väsynyt ja nuutunut olo. Tosin lähdin jo puolenpäivän aikaan töihin, joten vaikka päivä tuntui pitkältä, ei se kovin pitkä voinut olla. Töissä oli lisää sopimusten allekirjoituksia, joita olin kuvaamassa. Työpäiväkään ei ollut kovin pitkä, ehkä joku tunnin mittainen. Sen jälkeen lähdin Karan ja Villen mukaan kävelylle, he olivat juuri lähteneet ulos, kun ajoin parkkipaikalle.

Reippaana luutusin kotona vielä lattiat, pyyhin pölyt tv-tasolta ja olohuoneen sekä keittiön pöydältä. Ihaninta on olla puhtaassa ja puhtaan tuoksuisessa kodissa, lattioiden luutuamisen jälkeen kyllä oikein tuoksuu puhtaalta kodilta.

Siivoamisen jälkeen otin pienet tehopäikkärit, olin yön nukkunut melko huonosti, sillä heräilin vähän väliä johonkin pieneen ääneen ja muutenkin päivällä minulla oli 37 astetta lämpöä ja tönkkö olo.

Päikkäreiden jälkeen tein vielä vähän töitä somen puolella, uusia julkaisuja ja sen semmoista. On kyllä kätevää, kun töitä voi tehdä ihan vain kotona, vaikka samalla kun tekee ruokaa tai katselee televisiota.

Vielä ihan loppuillasta annoin Karalle ruuan ja päästin Elviirankin vähän jaloittelemaan ennen iltaruokaa. Elviira on tyytyväinen, kunhan on ruokaa ja tilaa leikkiä. Kara on sitten taas tyytyväinen ruokaan ja hyviin yöuniin, niinkuin minäkin. Tietenkin vielä Karan ruuan jälkeen piti käydä iltapissalla.

Vielä kerkeää itse juoda kupillinen kahvia ja löhötä sohvalla ennen yöunia. Keskiviikkona päivä alkaakin myöhään, kouluun on meno vasta 11 aikaan. Mutta muuten on kyllä kiireinen ja raskas koulupäivä tiedossa. En ehkä ole vielä palautunut lomilta.

Tykkää-merkinnät

Kommentit