My day | 3.huhtikuuta

Keskiviikkona kävimme Villen kanssa Torniossa syömässä paikassa nimeltä Mario's. Minä tilasin hampurilaisaterian, 10 euroa ja Ville omavalintaisen pizzan ja limukan 9,50 euroa. Oli kyllä hyvää ruokaa, mutta ei sitä hampurilaista millään jaksanut syödä loppuun.

Sitten lähdimme seikkailemaan Rustaan. Tai sinne kyllä piti ihan ensimmäisenä mennä, koska nin lehdessä parvekkeelle sopivia puisia laattoja, joten ajattelin ostaa niitä muutaman. Nyt parveke näyttää siistiltä, tosin laitan kuvan johonkin toiseen postaukseen. Oli jo niin pimeää kun tulimme kotiin, ettei siitä olisi saanut hyvää kuvaa.

Sitten ostimme pari tuoksukynttilää, Ville osti toisen ja minä sitten toisen. Ne ovat niin kivan näköisiä ja hyväntuoksuisia. En kyllä tuosta toisesta niin paljon tykännyt, kun tuoksu oli niin voimakas. Oli kyllä kiva käydä yhdessä shoppailemassa, vaikka sieltä ei paljon tarttunut mukaan. Ville osti jonkun halvan yleiskaukosäätimen vai minkä lie. Tästä ei tullut pitkä postaus, ainakin on kuvia, jos ei muuta.

Tykkää-merkinnät