Kuulumisia ja piirakkaa

Noniin, nyt on valot pesuhuoneessa/veskissä. Huomasin huonon puolen tuossa kukan sijoituspaikassa, se ei nimittäin saa luonnonvaloa, joten luulen, että joudun siirtämään sen tuolta pesuhuoneesta pois ja ostamaan tekokasvin pesuhuoneeseen. Kiitos tästä huomautuksesta kuuluu Jassulle, eipä sitten tullut tuota ostaessa mieleen luonnonvalon tärkeys. Onnistun aina tappamaan kukat, vaikka kuinka yrittäisin pitää niistä huolta. Tai sitten ne muuttaa olomuotoaan. Kerran sain joulukukan lahjaksi, kukat kuoli ja lehdet jatkoivat kasvuaan. Ja tadaa! Siitä tuli fiikus. Jos yritän kasvattaa tomaatteja, niistä tulee perunoita.

Toissapäivänä tein ensimmäistä kertaa suolaisen texmex piirakan jauhelihalla. Tuli muutes hyvvää! Pelkäsin, että ensimmäinen suolainen piirakka epäonnistuu täysin, pelkäsin eniten pohjan palamista. Täyte oli aikalailla pizzatäytteen hajuinen ja makuinen. Tämä viikko on mennyt rennosti, ainakin nämä viikon ensimmäiset päivät. Nyt on siis ollut syksyn katko koulusta, joten viikko on ollut periaatteessa lomaa. Olen jopa järjestänyt työssäoppimispaikan ja ehkä keikkatyöt eräässä paikassa ovat mahdollisia. Ihan kiva saada nuo kouluasiat hoidettua ja yrittää aikaistaa valmistumista. Pari viikoa koulua, pieni reissu ja sitten alkaa työssäoppiminen 8.lokakuuta. Ihanan onnistunut fiilis pitkästä aikaa!

Tästäkin postauksesta tulee lyhyt, kiva välillä tehdä lyhyitä postauksia, jokaiseen tulee sitten vähän enemmän kuulumisia. Ole alkanut jo tottumaankin tähän uuteen blogialustaan.

Näkemiin!

Tykkää-merkinnät