Curly Girl Method

Päädyin tämän metodin uhriksi sunnuntaina. En yleensä lähde kaikkiin terveys- ja hiusvillityksiin mukaan, vain koska muutkin kokeilevat. Mutta tämä kuulosti omaan korvaa kivalta, koska A. en omista kiharrinta ja B. hiusteni kihartaminen on helvetillistä ja epätoivoista.

Joten sain tästä metodista pienen toivon pilkkeen silmiini ja halusin lähteä testaamaan tätä. Luonnonkiharoita minulla ei ole, laineita on kyllä. Ja vaikka kiharat eivät olisi onnistuneet, hiukset näyttävät paremmalta ja terveemmältä.

Olisin ostanut Herbinan shampoon ja hoitoaineen, mutta ne olivat loppuneet Citymarketista. Päädyin ostamaan Biozellin syväpuhdistavan shampoon ja tämä shampoo kyllä jäi mieleeni, koska se maksoi 7,90 euroa! Kallein shampoo jonka olen mennyt ostamaan. Kun tuo loppuu, ostan kyllä Herbinan tuotteet, ne maksaa sen 2-3 euroa.

Hoitoaineeksi valitsin Erisanin kosteuttavan ja kotoa minulta löytyi hiuksiin jätettävä hoitoaine. Ainoa, mitä en ostanut oli hiusnaamio ja muotovaahto. Mutta päätin nyt lähteä testaamaan näillä tuotteilla

Eli ensin shampoo ja sitten runsaasti hoitoainetta hiuksiin puristellen. Tässä vaiheessa kampasin hiukset ja annoin hoitoaineen rauhassa vaikuttaa. Hiusten huuhtelun jälkeen kaivoin kaapista vanhan T-paidan pyyhkeen korvaajaksi. Sitten vielä hiuksiin jätettävä hoitoaine ja T-paita turbiini päähän. Loppuvaiheessa en enää pitänyt "pyyhettä" päässä vaan annoin ilmakuivata. Ja vielä yöksi hiukset kevyelle nutturalle.

Näillä ohjeilla minä eteni prosessissa, eniten ahdisti ajatus, että hiuksia ei saa harjata, mutta jos tämä auttaa kiharoiden saamisessa ja pesuvälin lyhentämisessä, olen valmis piilottamaan harjan meikkipöydän laatikkoon, ainakin joksikin aikaa.

Tältähän minun hiukseni näyttää lähestulkoon aina, alhaalla lopputulos.

Nyt on keskiviikko kun tätä kirjoitan ja aloitin metodin siis sunnuntaina. Sunnuntain testistä ei ole kuvaa, mutta silloin sain aikaiseksi vähemmän kiharoita, kuin tiistai-illan pesusta. Mutta nyt nämä näyttää oikeastaan aika hyvältä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit