Asukuvia ja Levin tuliaisia

Kokosin pari asukuvaa, sillä sain muutaman uuden paidan ja kaksi takkia. Ensimmäisen kuvan paita on lempparini, sekä tykkään tuosta sinisestä takista todella paljon. 


Vaikea näihin on lisätä mitään erikoista. Minulla on vain tummia ja yksi pinkki takki, joten tämä on kiva värikäs lisä takkikokoelmaani.

Nahkatakkeja omistan nyt kolme, kaksi mustaa ja yhden mustavihreän. Tämä uusi on vähän erimallinen, kuin vanhat nahkatakkini, tähänkin tuo harmaa paita sopii tosi hyvin. 


Viimeinen paita on kivan rento, joka sopii hyvin koti- sekä ulkokäyttöön. Minulla on vielä yksi uusi paita, mutta unohdin ottaa siitä kuvat, kun aloin tätä kirjoittamaan.


Melkein unohdin! Sain myös uudet lenkkarit, vanhat olivat vähän liian isot ja todella todella räikeät. Nämä ovat vähän neutraalimmat.


Lopuksi vielä Levin tuliaiset, jotka äiti toi. Sain ihanan puisen tulitikkurasian, jonka taakse oli kaiverrettu nimeni.

 Sen lisäksi, saimme myös snapsilasit ja unisiepparin. Äiti ei löytänyt unisiepparia, jossa olisi koiran kuva, joten saimme kissan. Yhtä nätti silti.


Oli muuten vaikeaa ottaa kuva unisiepparista, kun höyhenet liikkuivat koko ajan. Tässä olivat asukuvani ja tuliaiseni, kiitos kun luitte, näkemiin!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

helena,
Tää sun blogi on kiva. Missä päin Kemiä asut? Keskustassa eli Sauvosaaressa vai jossai muualla, vähän kauempana?
www.blogger.com/profile/147311642531209449
Anna Eveliina,
Kiitoksia 😊 Asun itse asiassa keskustasta vähän kauempana, Karihaaran suunnassa 😊
www.blogger.com/profile/169620929805425872