101 sivua bujoa

En olisi uskonut, että jaksaisin panostaa tähän bujoon näin urakalla, olen kyllä ylpeä itsestäni, että motivaationi riitti yli 100 sivuun. Viime viikonloppuna jaksoin tehdä jopa 5 erilaista sivua, jolloin tämä 101 sivua täyttyi. Bujoni on tällä hetkellä puolillaan, ainakin päältä päin näyttää siltä. Osan tästä bujosta olen muistaakseni esitellyt, mutta laitan tähän nyt muutaman sivun bujon alusta ja lopusta.

Tein bujoon kalenterin helmikuusta joulukuuhun ja kalenterin väliin tein pari muistosivua sun muita. Yksi muistosivu on vielä vähän kesken, eli tämä yläpuolella oleva. Mutta laitoin siihen kuvan minun ja Villen ensimmäisestä vuodesta, kun aloimme seurustelemaan ja kuvan vuoden 2016 Satama Open Airista, jossa olimme Villen, äidin ja tätini kanssa. E-Rotic:ia kuunnellessamme törmäsimme kaverini Lauran avomieheen Samiin ja saimme porukalla ottaa yhteiskuvan E-Roticin laulajien kanssa.

Kuukausikalenterit bujossa näyttää tältä, en alkanut jokaista erikseen kuvaamaan, mutta tästä kesäkuun kalenterista näkee, millaisen tein jokaisesta. Seuraavalle sivulle tein vielä laatikon jokaisesta kuukauden päivästä, johon voi tarkemmin kirjoittaa ylös tärkeitä juttuja.

Lisää muistosivuja, tällä kertaa viime vuodesta. Kirjoitin minun ja isän matkasta Turkkiin, sekä minun ja Villen Hollannin reissusta. Ikävä kyllä en ole vielä teettänyt kuvia sieltä, joten tulostin mustavalkoisena nämä kuvat. Myöhemmin tähän tulee ihan teetetyt kuvat.

Tein myös sivun jouluaatolle. Eli jos on jotain listattavaa, leipomisia tai jotain, ne voi laittaa ylös, sekä lahjaostokset, joten pysyy perillä siitä, kenelle on jo ostettu lahjat ja mitä puuttuu. Myös kirjoitin jo ylös, missä kaikkialla pitää käydä, myöhemmin sitten lisään kellonajat, kun ne tulee tietoon.

Huvikseen tein myös tuollaiset pienet kalenterit, enpä niillä ole mitään vielä tehnyt. mutta ehkä sille keksii jotain käyttöä. Tuosta ainakin on helppo tarkistaa päivämäärät ja merkitä vaikka pyhäpäivät ja lomat.

Bujosta löytyy myös ensi vuoden future log 2020 sivukin. Sinne tosiaan olen ainakin lyönyt ensi vuoden lomat, mutten mitään erikoisempaa.

Muutamia sivuja olen pyhittänyt kaikenlaisille piirustuksille ja myös ruoka/leivontaresepteille. Olen listaillut leivoksia tai ruokia, mitä pitäisi testata ja ne mitä olen jo testannut, olen niiden reseptit kirjoittanut ylös, jos ne ovat olleet onnistuneita.

Bujosta löytyy myös ensi kuun budjetointia, eli minkä verran rahaa tulee ja mitä kuluja on. Vähän tätä ennen, bujosta löytyy myös sleep tracker, jonka olen pyhittänyt kesän ajalle, jolloin alan tarkkailemaan unen määrää ja laatua. Tälläinen tavoite minulla on kesällä, pitää vain yrittää muistaa kirjata tuonne ne ylös ennenkuin unohtuu.

Viimeisenä esittelen teille säästöpurnukan, jossa tarkkailen, minkä verran rahaa on tullut säästettyä. Säästetyt rahat menevät nimittäin pieneen lomaan, joka on ajankohtainen syksyllä. Ainakin osa kavereistani tietää, mihin päin ollaan menossa. Alkutavoitteeksi olen laittanut tuon 400 euroa, mutta Villellä ja minulla tulee kuitenkin niitä yhteisiäkin säästöjä, mutta tätä sivua voidaan katsoa tuossa elokuun alkupäässä uudelleen.

Mutta vielä katsotaan synttärisivut. Eli tänne voin kirjata kaikkien syntymäpäivät ja synttärijuhlat.

Mutta tässä oli bujoni tällä hetkellä, onko kukaan muu päässyt näin pitkälle omassa bujossaan tai jopa pidemmälle? Jos niistä on vaikkapa blogeissanne kuvia, olisi kiva nähdä, millaiset sivut te olette raapustaneet, kiitos nam!

Tykkää-merkinnät

Kommentit