Header
...

Satan, det var inte igår!
Under denna tid har jag börjat nian, pluggat o levt så mycket man kan leva på fyra månader. Har inget specifikt att säga ville bara göra en snabb update så det inte ser helt tomt ut haha.

Hoppas du är här för att stanna så ses vi, ha det gott!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag tänkte berätta vad som hände min äldsta bror Vladimir och kanske minska alla frågor som fortfarande kretsar kring mig då många vill veta mer och undrar vad som hänt.
Min bror har alltid varit den som gett men inte fått och alltid tagit skiten för allt. Han var älskad av så många att det knappt fick plats i kyrkan vilket han inte hade en aning om då ingen visade det på ett speciellt sätt.
Plötsligt hände något och han blev tillsammans med en tjej, dock höll det inte så länge. Efter någon månad hittade han en ny tjej och allt var bra men efter ett tag tappade hon känslorna för honom och hon hittade en ny. Allt det fick honom att må förjävligt, eftersom han för tillfället bodde i Oslo som är känt för knark och liknande så började han också med det.
En dag ringde det på dörren, det var två av hans kompisar som ville prata med mina föräldrar men de var inte hemma så kompisarna åkte iväg för att leta mina föräldrar. När de kom tillbaka hem förstod jag att något var på tok och då hade dessa två kompisar berättat för mina föräldrar hur dåligt min bror mådde.
Både mina föräldrar och hans kompisar bestämde sig för att samma kväll sätta sig i bilen och åka till Oslo för att hämta honom. Halvvägs dit vände de eftersom att min bror hade hört att de skulle komma och istället lovade att han skulle komma tillbaka hem till Halmstad, vilket han också gjorde några dagar senare.
Efter detta fram tills idag och för resten av mitt liv kommer allt vara suddigt, det gällde sjukhuset, 5-6 självmordsförsök, tystnad, det var inte alls samma storebror.
En dag skulle jag och min pappa åka iväg men pga allt detta med min bror och alla tabletter han tog så behövde han övervakning dygnet runt så pappa gick ner i källaren för att kolla till honom. Bara några få sekunder senare hörde jag hur han skrek "Emma! EMMA!! Ring ambulansen!". Jag tog tag i vår hund och gav min mamma en telefon så hon kunde ringa, efter det sprang jag upp på mitt rum. Jag såg hur två stora ambulanser körde in på vår gata och stannade precis framför mitt fönster, det var först då jag förstod att något var riktigt fel. En ambulansman kom in på mitt rum för att se hur jag mådde men han sa inte så mycket. Jag gick ner till resten av familjen och allt var kaos, sprang tillbaka upp och efter ett tag kom min pappa upp på rummet med ett brev min bror skrivit, när jag läste vad han skrivit till mig förstod jag att den här gången har han lyckats, detta blev inte ännu ett misslyckat självmordsförsök. Min bror, min älskade storebror hade alltså hängt sig i våran källare och även om vi hade hittat honom i tid så skulle han legat inlagd på sjukhuset livet ut eftersom att han hade proppat i sig sån enorm mängd tabletter.
Jag såg likbilen komma och jag brast ut när de lastade in honom för att sedan köra iväg.
Än idag känns det som att han är kvar i Oslo och snart kommer hem för att hälsa på igen...
Folk förstår inte att smärtan bara blir värre för varje minut som går, det blir bara mer och mer realistiskt för mig.
Varje försök han gjorde var lika hemsk för man satt ovetande i flera timmar då vi inte visste om han lyckats eller inte och som sagt gjorde han gjorde minst 5 försök.
Fyfan vad jag saknar att kunna prata med någon om allt, att någon lyfter upp en när man kramas och få höra hur mycket han älskar mig, bara att få höra hans röst, höra hur mycket han saknar mig, att få vara hans bebis, saknar helt enkelt allt.

Likes

Comments

Sista packningen nu sen bär det av tillbaka hem till Sverige om några timmar, först ska vi bara göra klart alla mackor så vi har något att äta påvägen! Som det ser ut just nu kommer vi vara hemma på måndag så det tar sin lilla tid men jag gillar det.
När jag kommer hem så blir det förhoppningsvis mycket umgänge med kompisar, får besök både från Luleå och Tyskland men inte samtidigt dock haha och det kanske även blir en tur till Öland men det är inte bestämt än.
Det ska bli tråkigt att lämna detta fina vädret vi har nu och komma hem till regn och kyla menmen vad ska man göra, har så otrolig hemlängtan så det ska ändå bli skönt att få komma hem.
Nu bär det snart av men vi ska stanna en snabbis i en stad som heter Bar och kolla om vi kan komplettera vår servis, förhoppningsvis finns skålarna kvar!

Hoppas du är här för att stanna så ses vi, ha det gott!

Likes

Comments

Tänkte bara dela med mig av en artikel jag satt och läste från sidan Omtalat, de skriver om något nytt test (alltså bara ännu ett nytt ideal) där man ska lägga ut en bild på sina trosor för att visa att man inte har flytningar där i. (Omtalat stöttade inte detta utan säger att "flytningar är en helt naturlig del och följd av att vara en människa med vagina")
URSÄKTA??
Menar de som hittat på detta att något av det mest mänskliga som finns är fel och äckligt? Får inte riktigt ihop detta då flytningar bara är ett bevis på att man har ett normalt pH värde i underlivet, att vaginan är fullt frisk men nej då är det några som vill skapa ännu ett skönhetsideal som i princip är omöjligt att uppnå.
Är inte så insatt i alla dessa kropps-test då jag personligen vet att jag inte lyder något ideal och behöver inte få det bekräftat av massa påhitt. Har dock läst om att "man ska ha så smal midja att du ska kunna ta sin arm, ta den mot ryggen och nå naveln runt om hela midjan-bakifrån", "att ett vanligt A4 papper ska kunna täcka hela magen för att bevisa att man har en smal midja" och nu detta? "Att folk med vagina inte ska ha flytningar"? Snälla, fuck off, allt detta är bullshit och alla är perfekta och unika på sina egna sätt.

Hoppas du är här för att stanna så ses vi, ha det gott!

Likes

Comments

Jag kan ju börja med att skriva något som inte så många vet men det blev ingen tatuering igår, fick skjuta upp det tills vi är tillbaka i Sverige. Detta både pga försäkring, ändrade motivet och ska istället åka o göra den med en av mina bröder så fort vi hittar någon bra studio. Säger inte vad det blir än, tänkte att det får bli som en liten överraskning, just nu är det bara mina föräldrar som vet hur den ser ut men kan iallafall säga att den kommer sitta på vänster underarm.
Har varit i Mne i cirka en månad nu, bilade ner och det tog cirka 2-3 dagar och nu till helgen väntar bilresan hem till kära Sverige! Tiden flyter på ganska bra även om man sitter på samma ställe med bestämt utrymme i cirkus 50+ timmar. Jag sån extrem hemlängtan just nu, längtar efter alla vänner, grillkvällar, min säng, våran hund och katt men även resten av familjen såklart!
Känns som en månad är lite väl länge att vara här nere men dock så hinner man göra en hel del, inte bara sola och bada varje dag, det blir ganska långtråkigt även om man åker runt till olika stränder. Vi passade även på att ta en tur till Zlatibor som ligger i Serbien, det var hur mysigt som helst! Kommer definitivt att åka tillbaka dit, det är en året-runt-ort så man kanske skulle ta en tur och åka skidor någon vinter.
Det blir en del bilresande även när vi är framme eftersom att mammas hemstad ligger uppe i bergen, det är även där vi har våran lägenhet och det är cirkus 3-4 timmar ner till havet där min moster har sommarhus som vi också brukar bo i. I år tog vi en vecka i lägenheten, en vecka i huset x2 så det blev sina timmar men det skadar inte mig, älskar att åka bil och dessutom finns det en restaurang däremellan som har så extremt god mat!
Nu ska jag ta och börja småpacka så man inte börjar i sista stund!

Hoppas du är här för att stanna så ses vi, ha det gott!

Likes

Comments

Tänkte börja om på nytt med bloggen, det var över ett år sen jag skrev någonting sist så jag bestämde mig för att radera allt och börja på ny kula.

Varför jag skaffa en blogg från allra första början var eftersom att jag helt enkelt vill skriva av mig, inte bara om min vardag men även hur jag tycker och tänker, hur jag har det och hur mitt liv är som 15-åring i Halmstad med rötter både i Kalmar, Sverige och i Berane, Montenegro. Jag har inte skaffat denna bloggen för att jag tror att jag kommer nå ut till Statsministern eller någon liknande, jag skaffade den helt enkelt bara för att kunna skriva det jag vill skriva och låta den som vill läsa, läsa! Jag ser detta som något kul att ha vid sidan om allting, ett ställe där släkt och vänner kan gå in och läsa, (även nya såklart!) detta eftersom att jag har en väldigt utspridd släkt och har vänner lite överallt.

På bara de15 åren jag levt så har jag haft en hel del kraftiga ups and downs, det är när man berättar detta som många vuxna börjar skratta och säger något i stil med "Ha, vänta ska du se!". Men jag kan garantera dig som läser detta just nu att jag har ärligt gott genom himmel och helvete jämfört med många som kan tro sig ha levt livet och är 50+.

Hoppas du är här för att stanna så ses vi, ha det gott!

Likes

Comments