Godkväll på er!
Idag vaknade jag 11:30 så det blev en skön sovmorgon för mig och sambon.

Idag har jag städat och diskat hela eftermiddagen medans sambon och hans kompis har varit hos en kompis så har jag bara ta det lugnt och fixat lite här hemma. Så nu ligger jag i sängen och vila och ska snart se melodifestivalen tro jag.

Men ha det bäst så hörs vi snart kram 🙂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Ikväll tänkte jag berätta om min sons fosyerplacering.

Den 20 December 2017 så kom socialen till utredningshem för att ha ett möte med oss. Och detta var akut tydligen. Så då kom dom vid 13 tiden. Vi satte oss ner i stora rummet och pratade.
Och så berätta dom att dom hade kommit dit för att ta min son till fosterfamilj.. jag tänkte bara neeej nu är mitt liv förstört. Jag kunde inte ens prata med ord så förstörd var jag och jag grät som ett litet barn.. mitt hjärta krossades i tusen bitar. Och det sorgliga var att Arnes pappa fick aldrig säga hejdå till honom. Jag fattar inte hur dom kan göra så här mot en. Tyckte så synd om min son att främmande personer tar ifrån honom ifrån sin mamma och pappa. Kommer aldrig någonsin förlåta dom jävlarna.

Men idag försöker vi med allt för att få hem våran vackra son. Här bjuder jag på en bild på honom så ha det bäst 😘

Likes

Comments

Hej igen!
Tänkte skriva av mig lite grann ikväll gör jag vill dela av min historia för att jag vill att ni ska veta en lite del av mitt liv och kanske fler som har varit med om samma sak som mig, så nu ska jag berätta när jag bodde på ett utredningshem!

Den 10 November 2017 så flyttades jag och min son Arne till ett utredningshem pågrund att se mina föräldrarförmågor och att jag har en lindrig utvecklingsstörning. Som sagt så flyttade vi in dit och det var sjukt jobbigt alltså. Arnes pappa fick inte bo med oss pågrund att hans kommun sa ifrån. Så jag fick bo där utan något stöd eller nånting. Jag var helt ensam med ett nyfött barn.. Och jag skulle bo där i 8 veckor som sagt. Jag fick så mycket kritik och inget stöd från personalen alls där.. dom påpekade bara allt fel jag gjorde och det gjorde mig svagare och svagare som person. Och så fick Arnes pappa bo med oss i 1 veckan och då blev det bättre för då fick jag stöd och vi kunde hjälpas åt men dom klagade att vi gjorde fel hela tiden. Dom påpekade att vi inte samspelade med Arne fast vi gjorde och sa massa lögner. Och jag fick inte ens gå ensam med barnvagnen ute för annars så riskerar Arne skadas. Och till slut fick jag inte sova med min egna son pågrund att jag inte vaknade direkt när han skrek. Så jag har aldrig visat att jag har fått vara mamma för att dom tog mitt barn ifrån mig.

Utredningen blev förkortad så efter 5 veckor så kom socialtjänsten och omedelbart omhändtog min son 20 December 2017. Kan berätta lite mer om det i nästa inlägg.

Ha det bäst så hörs vi 😘

Likes

Comments

Goddag! Nu tänkte jag berätta min förlossningsberättelse.
Det började den 6 November 2017
Ungefär kl 12:00 så började känna lite ont i magen alltså, riktigt ont alltså. Men värkarna var inte så täta då ungefär 10-20 minuter emellanrum. Och sedan var vi hos barnmorskan på kontroll sista gången och då var jag öppen 3 cm och då sa våran barnmorskan att det var riktigt nära nu. Vi åkte hem och allt var som vanligt förutom att jag hade lite ont.

Sedan kommer vi till kvällen ungefär kl 20-22:00 så blir värkarna kraftigare och känner verkligen hur ont det gör nu. Jag och min pojkvän går lägger oss och han somnar direkt men jag kan inte sova för att det gör så ont och värkarna blir mer regelbundna nu är dom 7-5 minuters mellanrum.
Kl 02:00 ringer jag förlossningen och dom säger att jag ska ta en panodil och ta en duschstråle med varmt vatten mot magen, jag gör som hon säger men det blir inget bättre.
Kl 05:00 ringer jag till förlossningen igen och berättar att det inte har blivit bättre så dom ber mig komma in. Så jag väcker min pojkvän och min pappa ungefär kl 05:30 och slemproppen går också. och säger att vi ska in till förlossningen så min pojkvän och pappa äter frukost och sedan åker iväg till förlossningen. Vi fick vänta en stund men sedan kom någon och hämtade oss. Kl 06:30 var vi inne i förlossningsrummet, jag fick en ctg på magen för att mäta värkarna och barnets hjärtljud och allt såg bra ut och hade den i 30 minuter.

Kl 07:00 kom det tre barnmorskor som var helt fantastiska. Fick byta kläder till en skjorta. Och sedan kollade dom hur mycket öppen jag var och då var jag 10 cm öppen. Helt sjukt att jag har gjort det mesta värkararbete hemma.
Kl 08:16 så gick vattnet för mig. Jag fick lustgas som smärtlindring och det hjälpte verkligen. Och jag kände hur skitnödig jag var men jag fick inte gå på toa.

Kl 09:00 började jag krysta och det gjorde förbannats ont men lustgasen hjälpte verkligen.

Kl 09:14 kom en Arne Mikael Veine Brovall Salin som var 51 cm lång och 3800g.

Detta var min historia om min förlossning så hoppas ni vill läsa den här historia 😊 puss och kram

Likes

Comments

​Jag heter Evelina och är 18 år gammal och bor med min sambo som heter Mikael som är 23 år gammal. Jag går i skolan och han jobbar om dagarna. Och tillsammans har vi en liten son som heter Arne som är 3 månader gammal. Det var lite om oss så vi hörs puss 😘

Likes

Comments

Hej! Välkommen till min blogg som jag kommer skriva om saker om mig och vad jag gör på fritiden och hur min situation är just nu. Och kommer skriva mycket om händelsen som har skett ganska nyligen. Puss på er😘

Likes

Comments