Hej!
Nu var det alldeles för längesen jag la upp något på min blogg...
Jag har dock ingen ursäkt till varför. Men nu ska jag börja igen.

Sedan sommarlovet började har jag spenderat mina dagar med att vara med Jonas och mina vänner. Vi har varit iväg på massor av äventyr för jag har fått ett sommarkort. Vi har bland annat varit mycket i Malmö men även några andra städer i Skåne men framför allt Malmö.

Dem få dagarna det faktiskt har varit sol har vi varit på stranden för att få lite färg på den bleka kropp man har, lite färg har man iallafall fått men det är inte mycket.

Resten av sommaren ska jag försöka ta fina bilder och hitta på roliga saker så jag har blogg material. Nu ska jag verkligen ta bloggandet på allvar.

Hoppas alla har haft en bra dag!
Puss<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Idag är det söndag och det innebär att helgen är snart slut och det är måndag imon... Imon är det första skoldagen på 5 veckor då jag haft praktik. Det ska bli skönt att komma tillbaka till skolan!

I helgen har jag varit med min pojken. För er som inte visste det så att jag och Jonas tillsammans igen. I fredags så va vi bara hem och tog det lugnt och igår va vi ute och cyklade i det fina vädret och åt middag med min mormor vilket va super mysigt! På kvällen va vi på street race 👌🏼
Idag har vi bara tagit det lugnt och ätit middag med min mamma.

Hoppas alla har haft en bra helg.
Puss<3

Likes

Comments

Hej!
Idag har det varit en bra dag.
Min praktik gick super bra idag och jag hade jätte kul med alla barnen. När jag slutade träffade jag en polare som för en gångs skull va i Helsingborg! Vi bara gick rundor och pratade sen träffade vi Jonas. När klockan började närmaste sig 20.00 så kom hans föräldrar och hämtade han. Jag och Jonas gick hem till han igen och bara kollade lite tv, nu är jag hemma och kollar på Gås mamman med min mamma. Snart ska jag göra mig en kopp te och gå och lägga mig i min säng och bara ta det lugnt.
Hoppas alla har haft en bra dag!
Puss<3

Likes

Comments

Hej!
Nu va det alldeles för längre sen!
Måste verkligen bli bättre på att blogg nu.

Just nu har jag praktik på en skola i Helsingborg där jag ska vara i 2 veckor till, har redan varit där i 3 veckor. Trivs bra men hade häller varit på en förskola.

Dem senaste veckorna har varit lite upp och ner tänkte inte gå in på detaljer men kan iallafall berätta att jag trillade för ungefär 2 veckor sen nu på norrvalla när jag skulle göra en volt. Har fått en liten spricka i armbågen och haft gips i en vecka men mu börjar det bli bättre vilket känns skönt.

Hoppas alla har haft det super bra idag!
Puss<3

Likes

Comments

Hej!
Idag har det varit en bra dag!
Började halv nio imorse med historia, efter det hade jag samhällskunskap sen hade jag lunch. Under tiden vi hade lunch fick vi reda på att teckenspråks lektion var in ställd för att våran lärare var sjuk, det gjorde mig så glad för det innebar att vi hade en lektion kvar, så idag fick vi sluta redan klockan 2!
Det va så skönt!
Efter skolan åkte jag och en tjejkompis till hennes pappas jobb och sen till min pappas jobb för att hämta en sak och för min dela att säga hejdå för pappa ska iväg.
Sen åkte vi hem till mig och spelade skip-bo! Super kul. Sen va det dax för mat och sen träffade vi även en killkompis. Nu är jag hemma och har gjort mig en kopp te. Ska bara lägga mig i min säng och ta det lugnt och kolla youtube.
Hoppas alla har haft en bra dag!
Puss<3

Likes

Comments

Hej!!
Nu va det ett tag sen. Måste verkligen bli bättre på de här med bloggandet.
Idag har det varit en lugn dag, sov till halv 11 men låg dock kvar i sängen tills 12. Sen åkte jag och mamma och lillasyster och handlade. När vi kom hem så lagade vi mat. Efter maten råkade jag somna men blev väckt att vet sms från en polare vilket va bra för annars hade jag inte kunnat sova ikväll.
Just nu sitter jag i soffan med min mamma och internet shoppar lite.
Ska snart in på mitt rum och kolla lite youtube och äta godis!
Hoppas alla haft en bra dag!
Puss<3

Likes

Comments

Hej!
Förlåt för såndplig uppdatering... jag har inte haft det så bra nu ett tag. Jag och min pojkvän gjorde slut i torsdag för att han tyvärr tappat känslorna, kommer inte gå in på detaljer. Jag har varit ledsen i helgen men det börjar gå över, vi är fortfarande vänner och pratar men det är bara lite stelt mellan oss. Det kommer väl gå över snart så kommer jag på bättre humör men det är tur jag har så underbara vänner som stöttar mig!
Hoppas alla har haft en bra dag!
Puss<3

Likes

Comments

Hej!
Igår var det ingen bra start på dagen. Jag fick sov morgon men det skulle jag inte ha... vaknade inte av att min klocka ringde så jag vaknade i panik klockan nio, jag börjar halv nio egentligen.
När jag kom till skolan så hade jag bara en kort dag, jag slutade 13.20.
När jag kom hem träffade jag Jonas för vi hade 7 månader igår!

Idag har jag haft sovmorgon på riktigt, jag började halv 11, dock slutade jag 15.45 idag men vi fick sluta tidigare vilket var skönt!
Just nu väntar jag och Jonas på mat sen ska vi ut och åka med en polare!
Hoppas alla haft en bra dag!
Puss<3

Likes

Comments

Hej!
Idag var det första dagen i skolan för mig efter lovet. Min hjärna har inte ställt i sig på skolan än den har fortfarande lov men det ändras nog under resten av veckan.
Resten va dagen ska jag vara med Jonas och en annan kompis.
Hoppas alla har haft en bra skoldag för er som börjar idag då!
Puss<3

Likes

Comments

Hejsan!
Idag har det varit en bra dag!
Startade dagen med att träffa två underbara tjejkompisar. Vi käkade pizza (min frukost) och bara snackade. Sen träffade jag Jonas, pojkvännen. Vi träffade en killkompis sen va vi bara hemma och tog det lugnt. Vid halv 7 tiden träffade vi en annan killkompis. Har åkt rundor med han i hans bil och lite senare träffade vi två andra vänner.
Just nu är vi påväg hem.
När vi kommer hem ska jag och Jonas gå ut med Kajsa hans hund sen ska jag gå hem och sova. Är riktigt trött idag.
Hoppas alla har haft en bra dag!
Puss<3

Likes

Comments