Hej på er!

Dessa två dagar har det varit full rulle med både skola och träningar. Har haft hoppträning både måndag och igår. Stina gick sin träning i måndags för Eva. Hade en väldigt pigg och glad Stina men hon var även riktigt riktigt fin. Var mest lydnadshoppning och markarbete då dom flesta hästarna tar de lite lugnare en period nu. Så vi fokuserade väldigt mycket på ryttarens inverkan och position och jag är riktigt riktigt nöjd med passet. Stina var precis där jag ville ha henne och fick allt att stämma väldigt bra. Är även riktigt nöjd med hur min egna ridning börjar ta form då jag verkligen har tagit till mig mina svagheter för att försöka jobba på dom, och känner att jag kommit en bra bit på vägen iallafall!

Nu ska Stina få ta det lite lugnare över jul. Lite färre ridpass och mest ut i skogen har jag tänkt. Seden kör vi på som vanligt igen men tycker verkligen hon är värld lite vila nu.

I tisdags hopptränade jag en klubbkompis häst. Mest för att hon ville ha lite hjälp med just hoppningen och även för att kunna få se den själv hoppa från marken. Träningen i sig gick väldigt bra, var mycket fokus på lydnad och även en del serier.

Nu ska jag och John ner poppa popcorn för att sedan krypa ner under täcket och kolla på en bra film. Kan det ens bli bättre en onsdagkväll? <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments