Igår var det dags för årets sista tävling, klubbmästare för både ponny och storhäst skulle koras. Jag kan ju bara säga att stallet visade toppform då Ville vann KM för ponny och jag och Stina vann för häst.

Linn som ridit och tävlat Ville dom senaste månaderna lånade honom även igår och jag är verkligen så imponerad av dessa två tillsammans. Att bara på några månader hitta varandra såpass bra är riktigt kul att se. Rosett efter rosett plockar dom med sig hem och så kul att få följa dom två.

Jag och Stina började dagen med att hoppa en runda på pay & jumpen för att bara få känna på banan lite. Den kom vi igenom felfritt men kände att det fanns några småsaker att förbättra till nästa runda. Sedan var det dags för KM klassen. Jag var sist ut och dom som red före mig hade alla rivit. Så det var bara för mig att sätta en lugn och stabil nollrunda för att vinna, vilket vi gjorde!

Verkligen kul att få avsluta tävlingsåret på topp, att få känna att allt funkar. Gör mig även ännu mer taggad för nästa säsong vilket jag ser framemot enormt mycket. Har satt upp mål jag verkligen ska satsa och och sträva efter

2018 blir mitt och Stinas år!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments