Idag slog vi två flugor i en smäll då båda hästarna har skotts och fått vaccination. Känns skönt att ha fått de avklarat på listan liksom.
Kunde inte rida någon idag så dom fick ta de lugnt vilket dom även kommer få göra imorgon.
Så istället för att rida följde jag med pappa ut en sväng med hundarna nu på kvällen och de va riktigt myyys

Likes

Comments

Tävlingen igår gick inte helt som planerat, Ville va inte alls med på noterna som han brukar utan tjurade mest ihop, kände inte alls igen honom faktiskt. ett ner i första klassen, sista hindret så väldigt surt. Andra rundan 2 ner och Ville brukar inte vara en häst som river. Men igår var han väldigt nonchalant. Men men... något var iaf inte som de skulle igår så glömmer denna tävling och blickar framåt istället.

Likes

Comments

Hej! precis landat i sängen efter en lång dag i stallet.

Direkt efter skolan lastade jag och pappa in Stina i transporten för att åka ner till Ätrabygdens ridklubb och hoppa Pay and jump. Väl på vägen dit började det verkligen spöregna, och det visade sig att de skulle hålla i sig ett bra tag!! Detta gjorde både framridning/framhoppning och banan sjukt geggig och bestående av mer vatten än underlag.

Så ser man till dessa förutsättningar så är jag väll helt klart nöjd med Stinas och min insatts. Blev ju trottsallt en felfri runda så inte så mycket mer att säga om det.

Spontan anmälde mig faktiskt till tävling med ville imorgon, blir till Värnamo och deras nya fina utebana. Putsat och tvättat hela fredagkvällen men ska bli riktigt kul att få komma ut med honom igen. Blir spännande att se hur det går ;)


Likes

Comments

Sitter på bussen påväg hem från John. Slutade skolan klockan 4 och hade ingen buss hem, så är de typ när man bor mitt ute i ingenstans... 😂 Så följde med honom hem några timmar och försökte få lite plugg gjort men det gick väll som de gick.

Går lika lång dag imorgon med fullspäckat schema. Hoppträningen på kvällen och sedan fredag och helg vilket är väldigt efterlängtat! 

Likes

Comments

Skolan drog igång för lite drygt två veckor sedan vilket innebar att lilla jag lämnade grundskolan för att slungas vidare in på gymnasiet. Det var med blandade känslor som jag i somras lämnade skolan som jag gått på i hela 10 år och där jag även skapat sjukt mycket minnen och träffat fantastiska människor för att nu börja på den sammhällsvetenskapliga linjen. 

Detta är ett bred linje som även är högskoleförberedande vilket gör att plugg, prov och läxor har börjat rulla in allt mer och mer. Men än så länge är jag väldigt nöjd och kommer bra överens med lärare och trivs även med klassen så jag tror och hoppas att detta kommer bli tre fantastiska gymnasieår!

Likes

Comments

Bjöds på riktigt fint väder igår vilket gjorde att jag och John drog till sjön med massa gofika och bara hade de gott. Riktigt härligt var det och även skönt att bara få komma bort från allt som har med skola att göra och bara umgås och ha det bra med han man älskar, inget som slår det!

När vi kom hem blev de tacos och såklart massa valpmys med Ellie!

Likes

Comments