Påskeferie på Geilo

Som jeg sa i forrige innlegg dro familien og jeg på tur til Geilo i påsken. De dro opp tidligere enn meg fordi jeg ville se kjæresten min litt før jeg dro. Han er nemlig i førstegangstjenesten nå og fikk påskeferie som de fleste andre. Jeg hadde ikke sett han på en stund, og dermed hadde det vært litt dumt for meg å dra til Geilo samtidig som resten av familien, mens han var hjemme. De dro opp lørdag 24.mars og jeg kom etter med buss og tog tirsdag 27.mars.

Jeg dro hjemmefra klokken 11 med buss, gikk over til tog til Drammen, buss derfra til Hønefoss, og tog derfra igjen helt opp til Geilo. Det var en lang reise på nesten fem timer. Jeg hadde heldigvis lastet ned noen episoder av Grey's Anatomy som jeg kunne se på veien. Litt trist at serien forsvinner fra Viaplay nå som jeg ikke har sett alt enda. Har du noen andre serier å anbefale? (Har både Netflix og Viaplay)

Da jeg kom frem ble jeg hentet av foreldrene mine og vi kjørte rett til hytta etter litt mathandel. Der var jeg resten av kvelden og vi fikk sett Harry Potter og Halvblodsprinsen på TV'en. En litt deilig og rolig start for meg.

Dagen etter var det rett ut i bakken på slalåm. Det var ikke alle i familien som ville det, så vi splittet oss litt. Det var mange opp og nedturer med en lunsjpause i mellom. Kakao og pizzasnurrer, hvor flott er ikke det som niste? Jeg spiste litt for mange, men godt var det! En tur ut i bakken var det også på torsdag. Må si jeg virkelig digger å stå på slalåm, men kjente det i kroppen at jeg sleit litt.

Fredagen gikk ut på langrenn. Jeg er virkelig elendig på langrenn, men gøy var det! Selv om vi gikk for det meste oppover i en bratt, og da mener jeg bratt, bakke. Dette likte ikke kroppen min i det hele tatt, og ikke fordi jeg er dårlig trent, tvert imot, men det er bare sånn det er når man lever med en kronisk sykdom som går på smerter i hele kroppen. Jeg tok en del pauser for å si det sånn, og det hjalp. Jeg skulle i hvert fall ikke snu! Jeg kom meg til mål, og er utrolig stolt over det! Selv om det var vondt, og selv om jeg var sistemann. Jeg må bare gjøre ting i mitt eget tempo, og så lenge andre forstår det, skal det gå bra.

Jeg var helt utslitt fredag kveld og på lørdagen. To dager ute i slalåmbakke og en dag på langrenn var tøft. Jeg fikk det til og er utrolig stolt over meg selv. Vi dro hjem igjen på søndag og det var like greit. Kjente at jeg var så sliten bare etter de fire til fem dagene at det var deilig å komme hjem igjen. Turen hjemover gikk raskere, men da kjørte vi hele veien. Det tok fire timer frem til jeg var inne i huset igjen, og da med litt pauser og kø. Alt i alt en veldig fin påsketur, men selvfølgelig også slitsom. Jeg er uansett glad for at jeg fikk stått på ski i år, både bortover og nedover. Langrenn har jeg ikke gått på siden ungdomsskolen en gang, og jeg husker ikke om sist var i niende klasse og det er fire år siden! Jaja, fikk gjort det nå da.

Hvordan var påskeferien din? <3

  • Tur
  • 104 visninger

Liker

Kommentarer

martheoe
martheoe,
Så bra du har kost deg og hatt en fin påske! Det nydelige været 😊nouw.com/martheoe
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229