Fotograf?

Jeg går jo på Medier og Kommunikasjon. Der har vi fått utrolig mange oppgaver, så jeg tenkte å kanskje vise fram noen av bildene jeg tok i fjor. Da jeg gikk første vgs. Disse bildene er da de jeg er mest fornøyde med. Jeg tar gjerne imot dine meninger, negative eller ei. Bare du begrunner hvorfor du har akkurat disse meningene.

Vi fikk en oppgave som var valgfritt. Så jeg ville ha noe dystert. Slik ble to av mine fire bilder innenfor denne kategorien.

Her var det bare for oss å gå ut å ta bilder en dag, vi fikk kategorier, og dette bildet tok jeg innenfor detalj.
<

Det var en "male med lys" oppgave. Dette bildet var utrolig morsomt å ta, og jeg kunne ikke blitt mere fornøyd med resultatet. Jeg syntes at det ble utrolig stilig.
<

Dette var med i en av de første oppgavene vi fikk på skolen, altså bevegelse i bildet.
<

Dette bildet tok jeg i Tønsberg. Det regnet den dagen, noe som gjorde at det var litt vanskelig å ta bilde generelt og få det til å bli bra. Likevel er jeg ganske fornøyd med dette.
<

Nå har du fått sett den "fotografiske" siden av meg. Om det er noe til å skrike av, tror jeg neppe. Er likevel ting jeg er fornøyd med. Jeg håper på å få tilbakemeldinger på dette, men vi får se. Jeg er ikke en fotograf på fritiden, det må jeg innrømme. Jeg skulle gjerne ha gjort alt dette på fritiden, men det gjør jeg dessverre ikke. Det er liksom ikke så mye spennende å ta bilder av her jeg bor, likevel så kan det hende at noen bilder blir tatt. Jeg kommer i hvert fall til å vise flere senere.

  • Foto
  • 19 visninger

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229