Byen

Jeg har nettopp kommet tilbake til hytta fra en tur i byen. Gågaten var utrolig koselig, og det var vel egentlig bare der jeg gikk. Jeg tok meg en tur innom få butikker også. Men det var få. Jeg må helt ærlig si at det var litt kjedelig i byen, men det er ikke noe bedre hjemme.


Jeg gikk først inn på en liten, men veldig søtt kafé. Det var utrolig koselig der, og jeg bare digget å kunne få lov til å sitte der for å ta en liten pause. Jeg bestilte meg en blåbærmuffins og en kaffe latte med smak av kanel. Det var utrolig godt og jeg skulle ønske vi hadde noe sånt hjemme. Før jeg dro igjen, kjøpte jeg med meg litt sjokolade.

Se så fint det er her! Kafeen heter forresten Ohlalla

Hvis jeg en gang skal til Lillehammer igjen, skal jeg definitivt besøke denne kafeen på nytt!

Etter jeg var der, gikk jeg innom Bikbok. Det første jeg gjorde var å gå rett til hun ene som jobbet der og ba om hjelp til å finne nye klesplagg. Det var utrolig morsomt å gjøre det på denne måten, noe jeg aldri hadde gjort før. Hun løp nesten gjennom hele butikken og fant en haug med klær til meg som jeg skulle prøve. Det endte opp med at jeg brukte litt over 700kr der inne. Å finne nye klær på denne måten, skal jeg definitivt gjøre igjen. Jeg kan sikkert vise deg innkjøpene senere hvis du vil. Planen min for resten av kvelden er å være sosial sammen med jentene og starte med å pakke. Vi reiser hjem igjen i morgen tidlig.

Ha en fin torsdag videre <3

Instagram: evdob
Snapchat: evdobblogg
Facebook: HER

Liker

Kommentarer

Ida
Ida,
Så koselige og stemningsfulle bilder 😊idarossland.blogg.no/
snilljente00
snilljente00,
Hei! Kan du vise klærne du kjøpte i en video eller bare ta bilder av de på deg?
evdob
evdob,
Det kan jeg! Innlegget blir nok ikke lagt ut før på mandagnouw.com/evdob
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229