Ja, wow vilken vecka!!
Jag startade min vecka med att barnvakta lilla söta Jacob. Jag var där några timmar och hade super kul! Jag fick även en bra bild på honom!
När jag skulle hem ville dem inte att jag skulle gå hem, så åkte min första Tesla! Det var den skönaste bil jag någonsin åkt i! (Den var sååå skön!!)

Vi bokade en 10 dagars semester till Egypten!!!!! Jag är såå taggad!! Det är liksom en månad kvar och jag har redan börjat bestämma vad jag ska ha på mig och så! Jag har även växlat mina pengar. Ja, jag längtar verkligen!

Sedan blev jag sjuk:\ Tråkigt!
Men tog även en #fakeation bild!

Medans Miriam var hos sin gudmor Lotta, hade jag och mamma en mys kväll. Vi åt världens godaste pizza på mono Meno, åt glass och titta på It, en film. Det var bara jag och mamma eftersom pappa är i Aten!
Jag har en bra nyhet till... Jag och Miriam ska renovera vårt rum!!!! Men jag berättar mer om det när jag har lite mer info om det!
Det var det som typ hände i veckan!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

22/1-2018

Idag blev det en måndag att lägga ut på.. för att det att jag pluggade igår till mitt (jobbiga) religon prov. Så idag har jag ett so prov som jag inte är så taggad på men har övat nu väldigt mycket så känner att jag kommer klara det. Jag gjorde även en fliffr session för min spanska. Jag tycker det är såå skönt att kunna varje söndag göra 30min extra spanska!
Men okej, nog med plugg. Sitter på tåget och skriver det här och märker att ALLA tittar på mobilerna!!! Bara någon enstakas läser en tidning eller något sånt!!!! Vart är vi påväg?😂 Ja nu när jag skriver det här ät klockan 08:20 och det kommer ta mist 7 min till skolan. Snälla säg att jag inte kommer sent.
I helgen sov även Stella över hos mig vi hade så kul. Vi såg på jumanjit (sååå bra!!) och kollade på P3 guld och gjorde slime.
Aja vi hörs om en vecka!!!

Likes

Comments

Jag har valt att göra en blogg för mig själv, inte för att tjäna pengar på eller bli berömd på. Utan att när jag blir äldre kan jag titta tillbaks på vad jag gjorde.
SÅ lite fakta om mig: Jag är 05:a (13 år) nej nu ljög jag. Jag är tolv och ska fylla tretton. Jag bor i stockholm, dansar typ hela tiden typ 9-12 timmar per vecka och jag gillar att sjunga. Jag fick faktist min idé från min kompis Stella men hon slutade med det efter sin andra blogg så tänkte att jag skulle klara det lite längre.
Jag tänkte lägga upp ett blogg inlägg varjevecka på en söndag typ. Så nu vet du lite om mig vi syns nästa vecka.

Likes

Comments