Top 5 favourites

Endnu en måned er ovre, og vi skriver snart marts i kalenderen. Så jeg har fundet mine fem favoritter for denne måned. Det er sager, som jeg har brugt ekstra meget her i februar. Det er indenfor kategorierne: tøj og skønhed.

Hårpleje fra Maria NIla

Jeg bruger altid produktserien Heal, da jeg føler, der kommer balance i både hår og hovedbund. Produkterne dufter godt og plejer håret med næringsstoffer, som forebygger hårtab og stimulerer hovedbunden for at opnå større hårvækst.

Dagcreme fra Kiehl's

Ultra Facial Cream er en rigtig god dagcreme. Den fugter huden effektivt og styrker hudens barrierer. Det er vigtigt med en god hudplejerutine. Huden har brug for pleje og beskyttelse.

Læbepomade fra Tromborg

Lip Balm er en godgørende, delikat læbebalsam med shea butter, aloe vera og orangeolie. I det her vejr bliver mine læber meget tørre. Det er vigtigt at fugte sine læber, når man skal udenfor.

Sweatsæt fra Adanola

Det er min perfekte uniform, når jeg bare tudser rundt hjemme. Det kan tydeligt mærkes, at sættet er kvalitet. Det er så komfortabelt og stilet med de her matchende sæt. Sæt i en afslappet pasform er et musthave i enhver garderobe.

Hue fra Ganni

Blød strikket beanie har været perfekt her i vinterhalvåret. Jeg er så glad for den fine farve. Huen er fremstillet af 70% certificeret genanvendt uld.

Synes godt om