This or that - fashion edition

SKIRTS / TROUSERS

Jeg foretrækker bukser, da det er det mest behagelige for mig at have på. Det føles bare bedst at have benene pakket ind. Men om sommeren går jeg også i nederdel, dog er det kun, når vejret er godt.

SNEAKERS / HEELS

Jeg synes, det er så pænt at gå i høje hæle, hvilket jeg også gør nogle gange. Men jeg kan altså bedst lige at gå i komfortable sneakers.

LEATHER / DENIM

Jeg foretrækker ægte lædervare. Det er et klassisk og flot materiale, som bare gør noget for et outfit. Men jeg kan også godt lide lyse denim jeans.

NEUTRAL / COLORFUL

Jeg foretrækker at have de neutrale farver eller de lidt mere nedtonede på. Sort, hvid, nuancer af grå, beige, blå og grøn. Jeg er kun iført disse farver. Jeg synes, at det er de pæneste farver og dem, som jeg føler mig bedst tilpas i.

OVERDRESSED / UNDERDRESSED

Man skal klæde sig til lejligheden fx er farver udelukket at have på til en begravelse, og man skal ikke løbe med opmærksomheden til en andens fødselsdag. Men det er kun positivt at gøre sig umage. Jeg får tit at vide, at jeg er så fin i tøjet, og det tager jeg som et kompliment.

GOLD JEWELRY / SILVER JEWELRY

Jeg har kun guldsmykker. Jeg synes, at den varme guldfarve passer bedst mod min lyse hud. Med sølvsmykker bliver det koldere at se på.

HIGH STREET / HIGH END

Jeg foretrækker at købe lidt dyrere. Jeg tiltrækkes af god kvalitet og ægte materialer, og det koster. Når jeg køber lidt dyrere, ved jeg også, at det er noget som holder. Jeg vil hellere spare op til de ting, jeg ønsker mig og købe det mindre. Kvalitet fremfor kvantitet.

BUY ONLINE / BUY IN STORE

Jeg synes bedst om at shoppe online. At sidde behageligt i sin sofa og hygge med at shoppe, det er det nemmeste. Men jeg kan også godt lide at gå ud og mærke på kvaliteterne af det tøj, som jeg vil købe.

SALES ONLY / FULL PRICE

Jeg går aldrig specifikt efter udsalgsvarer. Jeg betaler gerne fuldpris for, det jeg leder efter. Men er det på udsalg, er det kun en fordel.

Billederne er fundet på PINTEREST.

Synes godt om

Kommentarer