The winter is coming

Nu hvor vi går ind i første vintermåned, tænkte jeg, at jeg ville komme med shopping tips til pæne frakker og støvler til den kommende tid.

ZARA: Here Gina Tricot: Here

Mit første tip er en lang frakke med puffer model. Puffer jakker er et vinter mode statement og en investering, som du vil kunne bære sæson efter sæson. Det er en jakke, der både kan holde dig varm og stilet. Ovenover har jeg fundet to fine budget-varianter fra Gina Tricot og ZARA. Sidste vinter levede jeg også i en dynjakke, men med et helt andet fit. I år vil jeg gå efter en lidt mere sporty en. De fleste brands har en variant af denne jakke i år. Jeg kan godt lide, at den frem for alt er super varm, men også, at den let kan styles forskelligt. Både med støvler og for et mere sporty look med sneakers. Perfekt all-round jakke! Jeg har fundet en super fin variant fra NA-KD, som jeg skal have investeret i.

ZARA: HERE Ducie London: HERE

Støvler med højt skaft er det, man skal gå efter, hvis man skal investere i et par støvler til vinteren. Bottega har lavet nogle virkelig pæne støvler, men ovenover har jeg fundet to fine alternativer fra ZARA og Ducie London. Den type støvle er utrolig hypet og populær. Jeg er selv stor fan af looket med disse støvler. Jeg overvejer meget, om jeg skal investere i et par. Jeg vil gå efter et par støvler med højt smalt skaft, chunky sål og elastik i siderne.

Synes godt om

Kommentarer