Take care of yourself

Jeg tænkte, at jeg ville lave et indlæg om livsstil. Jeg var oppe og træner i går, og det var et godt træningspas på en time. Set ud fra mit synspunkt synes jeg generelt, at der er stor fokus på sundhed og træning i samfundet. Jeg ser mange både unge og ældre træne. Og mange prioriterer også at spise sundt og varieret i deres hverdag. Man ser også at færre ryger, og mange vil gerne stoppe - så fornuftigt! Det er skadeligt for kroppen.

På de sociale medier er der stor fokus på træning og sund mad, hvilket er med til at inspirere til en sundere livsstil. Man kan gøre meget til ikke selv at blive en størrelse XL, sådan er det altså. At træne bør gøres til en rutine og en fast del af ens hverdag. Har man nu svært ved at finde overskud eller energi til at ændre sin kost, bliver man ihvertfald sundere af at være fysisk aktiv i stedet for. Det vigtigste er at dyrke motion, og så skal man selvfølgelig spise så sundt som muligt. Dog skal der være plads til at skeje lidt ud med alkohol og usundt mad - alt med måde.

Jeg forsøger selv at leve sundt, og det kan altså være nemt at få sund kost. Jeg spiser en varieret kost - både proteiner, fedt og kulhydrater - og fordi jeg træner (så vidt muligt) flere gange om ugen med konditions- og styrketræning, er der også plads til fx pizza, chips og vin. Jeg kender dog godt selv til det med, at man en dag ikke lige orker eller har tid til at spise sundt eller træne, men så kan det være, at man næste dag er mere motiveret for at træne og spise sundt. Jeg nyder at træne, og det giver mig en fantastisk energi efterfølgende. Det er bare vigtigt en gang imellem lige at tænke over, hvad man gør ved sin krop. Det er mine synspunkter.

Synes godt om

Kommentarer