Style: Cycling shorts

Lang oversize blazer-looket

Oversize hoodie / Lang skjorte og top / Chiffon kjole med top (kjolen kan styles åben, så den bruges som kimono)

Jeg går meget op i mode og det at sammensætte et outfit på bedste vis. I dette indlæg i "Style"-kategorien er det de omdiskuterede cykelshorts, vi ser på. Vi fokuserer på de klassiske cykelshorts i bomuld og ikke dem i micro., som er shapewear. De har været set i moden hver sommer i nogle år. De seneste sæsoners mest elskede (og hadede) trend er alsidig, behagelig og sjov. Cykelshorts er så meget mere end et item kun til cykling. Der er mange gode måder at style cykelshorts på til enhver lejlighed.

Trenden startede måske egentlig, da Kim Kardashian West først blev set offentligt i cykelshorts. Det var ikke et item, som man havde set i moden før. Det blev godkendt af Kardashian-Jenner-klanen, Yeezy-entusiasterne og endda Naomi Campbell på Off-White-catwalken, men ville trenden fortsætte? Kun tiden ville vise det. Spol frem til nu, hvor trenden stadig er populær.

Ovenstående er mine favoritlooks, hvor cykelshorts er en del af outfittet. De er delt op i blazer-looket og andre stylingsforslag. Lige fra et afslappet og sporty outfit med hoodie eller åben skjortekjole til et mere formelt look med en oversize blazer eller en blondekjole, hvor de kan skimtes igennem kjolen. Kjolen kan også styles åben, så den bruges som kimono. Det ser godt ud. Disse shorts kan altså styles både op og ned.

Det kan være, at I kan blive inspireret til at bruge det, når I skal sammensætte outfits.

Synes godt om