Seven musthaves

De items, som man skal have i sin basisgarderobe, er items, som bare altid fungerer og som mere eller mindre er et must. Det skal være tøj til enhver lejlighed. Baseret på ens smag og behov handler det om at have det rigtige i klædeskabet, og det er det, der er pointen ved at have en god basisgarderobe. Der findes mange forskellige items, og det vil altid være en smagssag, om man foretrækker det ene eller det andet. Ens basisgarderobe er det udgangspunkt, man bygger resten af sine tøjindkøb på. Mine musthaves i garderoben:

HVID T-SHIRT

En basic hvid t-shirt er bare et must i garderoben. Den kan styles med alt. Farven hvid går aldrig af mode. Den kan både bruges helt alene med et par jeans, men man kan også have en blazer over. Den skaber den perfekte bund. Den er et sikkert valg til et stilrent look. For mig skal en tee ikke være for tight og altid være med rund hals. Denne fra Arket et et godt eksempel på en perfekt tee for mig.

OVERSIZED HVID SKJORTE

En basic hvid skjorte er bare et must i garderoben. Man kan altid bruge en hvid skjorte. Den kan styles med næsten alt. Om man sammensætter et klassisk look med et par sorte habitbukser eller det mere loose og oversize look med åben skjorte udover en top. Denne fra MANGO et et godt eksempel på en perfekt skjorte for mig.

STRIK

En strik er god at have i sin garderobe. Den er yderst anvendelig, da den kan bruges til mange forskellige sammenhænge. Om det er til hverdag eller til et arrangement. Der findes så mange forskellige lækre strik, så man nemt kan holde sig varm og stadig se stilfuld og gennemført ud. Strik er en klassiker, der både kan styles med jeans eller habitbukser. Denne fra SAND et et godt eksempel på en perfekt strik for mig.

BLAZER

En blazer er et must at have i garderoben, da den kan sammensættes på så mange måder. En stilfuld og behagelig blazer er meget anvendelig. Den kan både bruges til hverdag eller til et arrangement. Der findes mange forskellige fits på en blazer. Der er de klassiske sorte og grå eller ternede, og skal den være dobbelt- eller enkeltradet? Blazeren kan styles til et par jeans for at pifte det afslappede look lidt op.

TRENCHCOAT

Trenchcoaten er uden tvivl et must i garderoben. Om den er sort eller beige, er den god at have i sin basisgarderobe. Den går aldrig af mode. Gå efter et oversize look eller et feminint look. Den lange frakke er nemlig både klassisk og minimalistisk. Både NA-KD og Meotine har designet nogle super fine frakker.

JEANS

Jeans er et musthave i garderoben. Slim jeans, mom jeans, boyfriend jeans, flare jeans, det er lige meget hvilken model, bare de er dine yndlings og sidder godt. Jeg er mest vild med mom jeans, da de er super behagelige. Sammensæt et par mom jeans sammen med en hvid tee og et par sneakers, og så har du et godt hverdagslook. Jeg har altid været glad for de klassiske Levi’s 501, som har et tidsløst look og fit.

SNEAKERS

Sneakers er et musthave i de flestes garderober. Sneakers er blevet allemandseje, og det er med god grund. De er så behagelige at have på og kan bruges til det hele. Man går på arbejde i dem, i byen i dem, ud på lange ture og alt muligt andet. De passer til ethvert outfit. Sneakers er vel nok en af tidens mest ikoniske skotyper. Disse fra New Balance er et godt eksempel på perfekte sneakers for mig.

Synes godt om