My morning rutine

Jeg gør mig ikke så meget indenfor beauty, men jeg tænkte alligevel, at jeg ville vise jer de rutiner, som jeg har i hverdagen. Nu hvor jeg er blevet ældre, har jeg en fast rutine i personlig pleje.

Om morgenen bruger jeg dagcremen fra Kiehl´s, som giver en blød og glansfuld hud. Kiehl´s laver så gode produkter. Når jeg lægger makeup, skal det være et naturligt look. Jeg bruger en smule concealer (mest til mørke rander under øjnene mm.). Derefter bruger jeg en kompakt pudder til at gøre min hud mere jævn. Så ordner jeg mine bryn med brynfarve. Og fordi jeg har eyelash extensions, slipper jeg for mascara. Til sidste bruger jeg en lækker læbepomade fra Glossier.

Og så til mit hår; Det er rutinen, som tager længst tid. Jeg vasker hår med shampoo hver tredje dag. De dage, hvor jeg ikke vasker hår, bruger jeg tørshampoo fra Batiste, som forfrisker håret mellem vask. Jeg bruger en med en forfriskende duft, der giver en god volume i håret og er nem at arbejde med. Derfor anvender jeg den som et stylingprodukt. Ved bad med hårvask bruger jeg en kollektion fra Kérastase med shampoo, balsam og serum. Efter bad bruger jeg serummen i mit håndklædetørrede hår, så håret ikke bliver slidt at se på. Jeg bruger en silver shampoo ca. en gang om ugen.

Synes godt om