Favorite Christmas movies

Jul er for mig en helt speciel og magisk tid - den bedste tid på året. I juletiden er, der intet bedre end at se gode julefilm. Alle streamingtjenester har så mange fine julefilm. Jeg har fundet de julefilm, som jeg synes er de allerbedste - både de spændende, romantiske, rørende og klassiske.

LOVE ACTUALLY / THE HOLIDAY / ALENE HJEMME

Love Actually er en af julens absolut bedste film. Jeg ser den hver jul! Det er en engelsk romantisk komedie, der følger otte forskellige par og deres problemer med at få kærligheden til at fungere i juletiden. Filmen har mange fantastiske skuespillere med fx Hugh Grant og Liam Neeson.

The Holiday er er også et must for mig. Det er en sød og romantiske film, og jeg kan se den igen og igen. Den handler om et venskab, der udvikler sig mellem amerikanske Amanda og bristiske Iris. De er begge singler og har svært ved at få kærligheden til at fungere. Men da de bytter hus i to uger i julen, ændre tingene sig.

Alene hjemme er bare film, man skal se i juletiden. Filmene er så gode. Det er ikke jul uden, at jeg har set dem. Familien McCallister tager på juleferie og glemmer sønnen Kevin hjemme. Kevin er en rigtig sej dreng, som møder to tyve. Det ender heldigvis godt.

KRUMMERNE 2 - STAKKELS KRUMME / FAR TIL FIRE I BYEN / POLAREKSPRESSEN

Krummerne og Far til fire er film, som er indbegrebet af jul og barndom. Der sker altid noget hos familien Kronborg fx vil to røvere kidnappe Krumme, og Krummes gave til Yrsa havner hos fru Olsen. Lilleper tager til julebal i nisseland i en drøm. Handlingen i filmene foregår omkring jul, og de er rigtige hyggelige film.

Polarekspressen er en hjertevarm fortælling om en dreng, hvis tro på julen bliver reddet, da han juleaften tager på en togrejse til Nordpolen. En fin lille julefilm.

Synes godt om