A Glimpse of the week

Sidste søndag tog jeg i Illum og købte nye magasiner, som jeg hyggede mig med at læse på sofaen. Jeg læser kun Vogue og Rum. Jeg synes, at jeg får bedst inspiration til og viden om mode og indretning i disse to magasiner. Der er noget særligt og ikke mindst hyggeligt over at bladre og læse i fysiske magasiner, så vel som bøger. Dog nyder jeg også at høre lydbog.

Jeg har købt lidt nyt: et marmorskærebræt, en træbakke og den meget pæne kande fra Georg Jensen. Det brand laver de flotteste produkter. Jeg er meget tilfreds med den opstilling i hjørnet i køkkenet.

Vi har fået en ny vandhane sat op. Den er så pæn.

Da jeg var på vej hjem fra arbejde i går, så jeg, ligesom mange andre, dette luftskib komme flyvende. Jeg fandt ud af, at det er en dækvirksomhed, som vil øge opmærksomheden omkring brandet og reklamere for virksomheden til et stort racerløb, som blev afholdt i dag.

I går havde vi inviteret min svigermor ud at spise. Vi spiste på Riva - Bistro & Bar på Rungsted Havn. Det er så hyggeligt et område. Det var en fantastisk oplevelse. Vi fik en rigtig god og imødekommen betjening. Maden smagte virkelig godt, og vi fik både lækre steaks og blåmuslinger. Restauranten er pænt indrettet, og der var en dejlig stemning. Jeg kan helt klart anbefale at besøge restauranten.

Synes godt om