LIV I HUSET IGEN!

Efter några ensamma, lugna, tysta dagar är nu huset fullt av liv igen. Maria med familj kom från Linköping igår eftermiddag, lagom till kaffet.

Efter fikat tog vi julklappsutdelningen, barnen var förväntansfulla och det fanns ingen anledning att vänta längre.

Vi bänkade oss i biblioteket och barnen packade upp pussel och målarböcker, pysselböcker och presentkort. Mörkret hade lagt sig så vi bestämde att gå Nyborundan och beskåda alla ljus. Vi skulle också möta familjen Åström där, Ellen ville så gärna leka med Ines.

Barnen beundrade alla installationer och var särskilt imponerade av den prickiga väggen, där man blev prickig själv om man ställde sig. Tyra ville verkligen inte vara med om såna dumheter men Ines och Ellen provade gärna.


Ellen hängde med Ines hem men framåt kvällen kom Stina med de båda, de ville sova tillsammans här.

Nu är det måndagsmorgon, Bengt har åkt till jobbet, jag har varit ute en sväng och en nyvaken liten Axel håller mig sällskap.

Maria var uppe en sväng men jag skickade henne i säng. Flickorna sover gott i Lottas rum, Daniel och Jack har vi inte hört av.

Om en stund är det full fart, huset är gjort för många människor och lek och stoj.

Sen tänker sig familjen till badet i Ljungby, den bästa simhall de vet! "Det är litet men det finns roliga saker att göra överallt!" för att citera Jack som har erfarenhet av både Sundsvalls och Linköpings simhallar.

När jag blir ensam laddar jag batterierna, lagar mat, förbereder och trivs. Och väntar på att de ska komma hem och fylla huset igen!

Gillar