FEST I CORONATIDER

Vi börjar så smått vänja oss vid att ska man träffas är det utomhus. Gårdagen var inget undantag. Framåt sen eftermiddag/kväll samlades vi ett gäng på Ekelund för att fira Frida.

Vi var en ganska stor samling och då saknades ändå en del av den stora familjen. Emil, med 6 dagar gammal son på armen, hälsade välkommen

Frida uppvaktades med blommor, med väldoft, smycken och presentkort, med magnolia och rabarber. Vi bjöds på bubblande god Cava och mingelmat. Både barn och vuxna åt med god aptit av nybakad focaccia, crostini, chilicheese och oliver. Gott och lite härligt lyxigt på fredagskvällen!

Sen började barnen leka - de gjorde smått livsfarliga hopp från trappan, de hoppade studsmatta alldeles för många på en gång, de åkte rutschkana och lekte kalas.

Den nyaste familjemedlemmen märkte vi inte mycket av. Vi vuxna åt och pratade och drog oss hemåt först när det började bli lite kyligt.

Maria ringde och var "med" en stund med ljud och bild. Dom önskar nog att Tjurkö låg lite närmare Linköping ibland! Men om allt går som planerat kommer de nästa helg! Den helg som numera är lite rumphuggen, den härliga pingsthelgen där man berövat oss Annandag Pingst som helgdag. Det är dessutom vår bröllopsdag, datumet är ju inte ofta rätt men vi känner lite extra för den dagen. Och så blir den plötsligt en alldeles vanlig måndag!

TACK Frida och Emil för en superbra fest, en fest i Coronatider!


Gillar

Kommentarer