Äntligen är jag tillbakaaaa!
Jag har haft så sjukt mycket plugg efter jullovet men nu har det blivit lite lugnare med skolan så jag tänkte sätta igång med detta igen. Jag tycker verkligen att det är jättekul med blogg och bara skriva ned massa olika saker så nu är det dags att börja igen!

Ha en bra dag alla! Byeee<33

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allesammans!
Okej, så idag är det måndag, skolan börjar igen, och jag har prov VARJE VECKA fram tills vi får sommarlov och betygen sätts. Plus så går jag sista terminen i 9:an nu vilket betyder att jag måste satsa all in för mina betyg så att kan komma in i den gymnasium jag vill.

Det ända jag kommer att göra denna veckan är basically att plugga varje dag för jag har presentation nu på onsdag och kemi prov på måndag nästa vecka och andra skoluppgifter.

Men nu är det en ny vecka, jag ska försöka få så mycket dom möjligt gjort så att jag förhoppningvis bara kan slappa lite under helgen :)))

Hoppas alla får en jättebra vecka! Ha det bäst<33

Likes

Comments

Idag är det Söndag, på tisdag börjar skolan igen.. Men jag tänkte sammanfatta denna veckan lite och berätta saker jag har gjort!

Så i måndag var det 1:a Januari och jag hade inget planerat, alla butiker osv var stängda och jag var väldigt trött efter nyårsfesten så det blev en hemmadag.

I Tisdags däremot så gick jag på bio med 8 andra vänner och kollade på ”The Greatest Showman”, jag har väntat på den filmen i nästan ett halvt år så det var jättekul att äntligen få se den.

Från onsdag till torsdag hade jag en brunch och sleepover med 4 andra vänner vilket var jättemysigt och kul!

I fredags åkte jag till kyrkan. Och igår, alltså lördag så var jag bara hemma och tog det lite lugnt.

Det var så min vecka såg ut! Jättekul med många vänner<333 Hejdåå!<3

Likes

Comments

När man hör ”nyårsoutfit” så tänker man ofta på klänning, det gör iallafall jag. Men jag hade tänkt att klä upp en nyårsoutfit fast med ett par byxor! Hoppas ni tycker om den!
Gott nytt år och god fortsättning!

Outfit från:
Topshop
Wallis
Becksöndergaard
Quizclothing

Likes

Comments

Okej, så ni vet appen ”ItsMyStyl” som jag har nämnt tidigare? jag älskar verkligen den och fortsätter att göra olika outfits. Så jag tänkte visa en nyårsoutfit som jag gjorde igår! Hoppas ni blir inspirerade eller iallafall tycker om den!

Outfit från:
TopShop
Zara
First And I
Saint Laurent

Likes

Comments

Hej, hoppas alla mår bra!

Jag hade tänkt att berätta om en händelse igår som jag aldrig har varit med om innan. Det var så att jag och en till vän följde med våra kompisar till deras julavslutning, det var på vägen dit det hände.
Vi skulle in i tåget efter att alla från tåget hade gått ut, men samtidigt som vi går in så går en gammal gubbe ut, då knuffar han min kompis så hårt att hon nästan flyger bort. Då säger hon ”oj förlåt” till honom och går in. Sedan säger en av mina kompisar ”oj, ta det lite lugnt”. Då skriker han på min vän och säger ”Man låter andra gå av tåget först, JÄVLA SVARTSKALLE!” och fortsätter sin väg. Där droppade han bomben.
Min kompis går då fram till gubben och ger honom en ordentlig utskällning, vilket var jättebra gjort av henne, för oftast när folk blir diskriminerade eller något liknande så struntar de bara i händelsen.

Att han inte fick gå av tåget först var ju lite synd, men han har ingen som helst rätt till att säga ”svartskalle”.

Jag kände bara att jag behövde berätta detta, så att om ni också blir med i sådana händelser så ska ni våga säga ifrån!

Ta hand om er allihopa! GOD JUL!!<33

Likes

Comments

Hej allihopa!
Igår på fredagen efter skolan så åkte jag hem till en av mina närmaste vänner för at fira henne. Hon hade en sleepover med mig och 2 andra vänner så vi sov över hos henne och åkte sedan till en julfest idag i kyrkan.

Det har varit jättekul dessa två dagarna och imorgon har jag inte så mycket att göra, jag ska bara åka till kyrkan på morgonen och sedan har jag inget planerat. Jag ska kanske åka till gallerian eller någonstans för att köpa julklappar efter, för jag har inte köpt en enda julklapp än och det är julafton om 8 dagar.. hehehe

Likes

Comments

Nu kan jag äntligen börja igen!!
Jag har gjort mina sista prov för terminen igår så nu har jag mycket mer fritid. Det kommer att bli så kul nu framöver för jag har varje helg planerad fram tills 6 Januari så det kommer att bli jättekul att skriva om allting!

Nu tänkte jag iallafall visa en outfit som jag har gjort själv från appen ”ItsMyStyl”. Jag älskar verkligen appen, jättebra app enligt mig för man blir så inspirerad när man får fixa ihop sin egna outfit och även kolla på andras inlägg!

Men här är outfiten iallafall:
Outfit från BikBok, Zara och Gucci ;))

Likes

Comments

Okej, så idag är det första advent (3 veckor kvar till julafton!!). Jag har varit i kyrkan på dagen och åkte hem vid 15:00. Sedan insåg jag att jag har 5 PROV & 3 inlämningar till denna veckan..

Jag har alltså prov på matta, spanska, engelska, musik och idrott och inlämning på idrott, spanska och musik. Så jag började plugga till ett musikprovet vid 18 tiden och nu har jag precis gjort kvällsrutinen och ska sova snart.

Imorgon blir det iallafall en riktig pluggdag efter skolan, jag slutat 15:05 så jag ska försöka komma igång 17:00 när jag kommer hem.

Önska mig lycka till på alla proven ;))

Slänger en bild på lite Christmas feeling 🎄

Likes

Comments

Dålig Uppdate.. men idag tänkte jag iallafall visa vad jag har köpt i fredags och lördags förra veckan! Jag köpte inte så mycket, men det är säkert kul att se, så här kommer haulen ;))

Timberlands skor - Foot locket, 1 399:-
Blåa Jeans - Vero Moda, 100:- (REA)
Svarta byxor - Lager157, 100:- (REA)
Svart tröja med rosor - NewYorker, 179:-
Svarta vantar - Stadium, 69:-

Likes

Comments