Oppskrifter
Det er ikke alltid at jeg har lyst å stå noen timer på kjøkkenet å lage middag når jeg er hjemme fra jobb 20:30.  Det var jeg nemlig nå, så i dag gjorde jeg det enkelt. Det ble nemlig pizza til middag. Men samboeren er selvfølgelig happy for det, siden det er den beste pizzaen han har smakt. 
Jeg gidder ikke å lage pizzadeigen (aner ikke hvordan jeg lager pizzadeig), så jeg kjøper peppes sin pizzabunn. Men jeg lager pizzasauen fra bunn  og det er den som gjør at pizzaen smaker magisk! 
Oppskriften på pizzasausen kommer en annen dag der jeg har tid til å skrive den inn. 
Så nå skal jeg hive på meg joggeklærne, hive beina på bordet å nyte lørdagskvelden med litt digg og film med min kjære. Vi begge har vært på jobb idag, så vi er litt slitne. 
Ha en fin lørdagskveld videre. 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Oppskrifter , Hverdag
Til middag i dag ble det kyllingsuppe som jeg har laget helt fra bunn av. Så jeg tenkte jeg skulle være snill å gi dere oppskriften på denne fantastiske gode kyllingsuppen. Den er ikke vanskelig lage, veldig lett. 
Til suppen kan du servere nanbrød eller focaccia. 

Det du trenger :

  • 2-3 kyllingfiler
  • 1 creme fraiche
  • 1 paprika
  • 1 chili (ta ut en del frø)
  • 3 fed hvit løk
  • 1/2 gul løk
  • 1 purre løk
  • 1 - 1,3l vann
  • 3-4 kyllingbuljong
  • Krydder: Karri, chili, salt , peper og paprika krydder

Stek kyllingen litt på en stekepanne.
Sett kjelen på kok. 1 - 1,3l vann og 3-4 buljong. Hiv grønnsakene oppi når vannet koker. La grønnsakene koke i 3-5 min. Så hiv kyllingen oppi (kok opp). Hiv krydder oppi; litt salt, litt karri, litt paprika, litt pepper. La det små koke i 2-3 min, ta creme fraiche oppi, rør godt om. Slik at den løser seg opp. Kok opp igjen og smak deg fram med krydder, hiv mer oppi om du må. Sjekk deretter kyllingbiter når den er kokt opp. Er kyllingbitene ok så er suppen ferdig. 

Likes

Comments

Oppskrifter
Hei, 
I dag har jeg laget skoleboller. Jeg kan si med hånden på hjerte at jeg ikke har vært så veldig glad i  å stå på kjøkkenet før. Men jeg har merket nå i det siste at jeg har fått mer sansne for det. Så i dag fikk jeg for meg at jeg skulle bake litt til helgen. Så da ville jeg prøve å lage skoleboller. Er faktisk ikke så vanskelig, fant jeg ut.  Oppskriften kommer en annen gang. Bollene ser kanskje ikke så fine ut, men dem smaker  veldig godt. 


Jeg har ikke kjøkkenmaskin, så jeg brukte en håndmikser .Det funket å elte deigen med den.   Så det jeg trenger i leiligheten er en kjøkkenmaskin, men vet ikke hvilken jeg har lyst på. Har du tips til kjøkkenmaskin jeg bør kjøpe?


Ha en fin helg ! 

Likes

Comments

Hverdag, Interiør, Personen bak bloggen
Hei!
Jeg skrev i forgje innlegg at jeg skulle være tilbake rundt 16 juni. Men det har seg slik at det har jeg  ikke fått tid til. Det har vært noen travle 2 uker. Med masse besøk av venner og familie. Så har det vært en del jobbing på meg, så jeg har ikke fått annledning til å sitte meg ned å skrive et innlegg før nå. 

Det jeg har gjort de siste 2 ukene i den leiligheten som vi leier er å prøve å innrede stuen, kjøkkenet,badet og soverommet. Men det er lettere sagt enn gjort har jeg funnet ut. Fordi jeg driver hele tiden å endrer på ting på de forskjellige rommene. 

Jeg har heller ikke tatt så mye bilder av leiligheten enda. Men jeg har tatt noen bilder av stuen, fra den andre dagen i leiligheten og fra hvordan det ser ut nå(tok nettopp bilde). Dere får også se bilde av soverommet. Bilder av resten av leiligheten kommer senere. 

Men jeg må nesten løpe nå, må lage lasagne og brownies før min far kommer på besøk. 


Det første bilde er av stuen 2 dager etter vi har flyttet inn. 

Likes

Comments

Jeg begynner å blogge for fullt i sluten på denne uken. Først må jeg å kjæresten få flytta inn alt i den leiligheten vi skal begynne å leie. 
Idag skal vi bort i leiligheten med flere ekser, samt så skal vi legge nytt golv på soverommet. Det er mye vi har tenkt på å få ordnet opp i leiligheten som vi leier. Som for eksempel male vinduer og vegger, fikse litt på kjøkkenet og badet. Men det tar vi på sikt. 
Så jeg er tilbake her om en dag eller to, så vi snakkes da!

Følg meg på min nye instagramkonto : evalenehelgesen 

Likes

Comments

Oppskrifter
Tenkte å dele med dere min oppskrivt på tacosuppe. Tacosuppen er helt fantastisk god, det synes hvertefall jeg.  Når jeg lager den har jeg hvertefall middag i 2 dager. 
Det du trenger er : 
- 2 bokser hakkede tomater 
- 1-2 poser tacopulver
- 1-2 pakker kjøttdeig
- 1 glass tacosalsa
- 1 liten løk
- 1 boks mais 
- 8 dl vann
- 2 terninger kjøttbuljong
Du begynner med å steike kjøttdeigen, deretter løken. Så hiver du 8 dl vann og buljong i en kjele. Når buljongen er oppløst hiver du alt det andre oppi. La det koke i ca 5- 10 min.
 
Det  serveres med rømme,ost og tacochips

Likes

Comments