Kvällen blev väl inte mer intressant än såhär, fixade pannkakor vid 13:00 någonstans, sen däckade jag på soffan i två timmar.
Nisse väckte mig och ut på promenad med Nelson, ingen super lång walk men skönt ändå, svin kallt var det idag eller är det bara jag?
Det har väl mest bara varit mys och tagit det lugnt har inte haft någon energi trots att jag sovit bra. Ska nog prova att jobba imorgon men vi får se hur det är i skallen om det är bättre/sämre, som sagt ta det som det kommer.

Godnatt med er❄️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag stannad hemma idag ifrån praktiken med tanke på att jag fortfarande är snurrig. Tänkte att jag skulle ta hand om mig själv lite idag, började att tvätta ansiktet med ziaja, bästa gel tvätten för ansiktet om du frågar mig.
Kletade på en mudmask ifrån loreal, lät den sitta i 10 minuter så tvättade jag bort den med jummet vatten.
Avslutar med en neutrogena dag kräm.

Hur ser eran morgon ut??❄️

Likes

Comments

Livet går väl inte alltid som planerat antar jag, dagen börjar förjävligt, med min smarta skalle som är senil så glömde jag att ställa larm, löste sig iallafall så jag tog mig till praktiken.
Var där i kanske 2 timmar sedan började jag känna av att ja blev yr skakis och iskall, igen.
Var samma visa i torsdags så vi fick en akut tid, vi hade tur att någon hade ringt och avbokat, så jag fick tiden i fredags istället för 1/2-18. Gjorde alla möjliga tester både i fredags och idag, visade inga fel alls. Börjar fundera på vad som är knas, kommer väl fram till det så småningom.

Det gäller väl bara att ta det successivt.
Ha det bäst, och godnatt ifrån en trött Evalena❄️

Likes

Comments

Long time no see.

Hej igen, hade mys hemma igår med päronen och deras närmaste vänner även min extra familj för mig, käkade plankstek och drack lite gott.

Min kärlek kom lite senare emot kvällen och var med en stund men båda blev så sjukt trötta så vi bestämde oss för att sova så han åkte hem.
Strax ska jag och morsan åka in och handla lite gött tills ikväll, så hoppar jag av hemma och Nils så sover jag där inatt.

Blir nog en lugn kväll för oss tror jag bara mysa och ta det lugnt, så kör vi på jobb 3 dagar till veckan och sedan v.51 tar jag jullov. Fick ta lov en dag tidigare pga att jag ska jobba den fredagen den 22 dec.

Mycket positivt i mitt liv just nu faktiskt men ändå så kommer det ju såklart något negativt men men, thats life eller nåt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej!

Jobbat idag ifrån 07:00 till 16. Är lagom slut i kroppen nu kan man säga, jag har ju äntligen börjat plugga upp matten ifrån ettan som jag inte klarade, och hittills går det super bra.
Blir en kväll med Nisse bara mysa och ta det lugnt, efter han har kommit hem ifrån en allmänlydnad kurs som han går med Nelson.

"Dr paw paw" är en life saver under hösten, fick med den i gb förra månaden och är helt kär, så ett tips osäker på vart man kan få tag på den men det är väl bara att googla antar jag.

Likes

Comments

Febern är borta vilket är super skönt, har varit full rulle hela dagen, vi klev upp vid 08:00 till att börja med utan larm. Så käkade vi frukost jag tog en promenad med vovven i skogen så spelade jag och morsan lite poker. Vi bestämde ju att vi skulle käka senare på dagen så vi for ner till trapper som ligger här i Lofsdalen. Blev lite mys dricka nu på kvällen samt kräftor, räkor med tillbehör super gott. Imorgon åker vi hemåt och jag börjar jobba på måndag längtar gör jag verkligen trivs som handen i handsken, alla är trevlig och välbemötande, det gillas hos mig. Nu ska jag iallafall sova så får vi se vad morgondagen har att erbjuda.(spö regnat hela helgen vilket suger men men, vad gör man då?)

Likes

Comments

Som rubriken lyder så blev det min tur att bli febrig och sjuk 😓
Så imorgon blir jag hemma från skolan och pluggar lite teori så jag får nåt gjort. Är stolt över mig själv faktiskt ända sedan skolan började efter sommarlovet så har jag varit där varje dag och gjort det jag ska, och man tittar tillbaka hur det var i ettan, men kan ta det i ett senare inlägg, nu ska jag iallafall vila och ta det lugnt så godnatt på er!
(Och självklart en spännisbild because why not)

Likes

Comments

Likes

Comments