Header

Hejsan! Mitt senaste inlägg var den 20:e Oktober 2015. Nu är det 10:e Mars 2016. Tiden går så fort.

Jag ska om endast 3 månader exakt ta studenten, roligt va? Men jag kan inte tagga. Jag har köpt min studentmössa och studentklänning, flak och ljudanläggning är bokat och klassen är tightare än någonsin. Men nej, jag kan inte tagga. Vet vi varför? Jo jag har så otroligt många måsten att få gjort innan den 10:e Juni, så otroligt många problem som måste lösas och saker att ta tag i. Jag är så trött, alldeles slutkört helt enkelt. Jag har varningar i flertal ämnen och när man tror att man äntligen börjar komma ikapp uppkommer det bara nya arbeten. Det staplas på hög och jag vill bara sova när jag kommer hem men det går ej.

Det är inte bara sådant som tynger mig heller.. jag vill inte att det ska bli Juni till och med. Allt kommer att bli så annorlunda, ingenting kommer vara som det varit innan. Jag förlorar människor som betyder massvis, de faller som äpplen från träd på hösten, så varför skulle jag vilja att tiden går snabbare? Jag vill kunna leva i nuet, även om nuet är för jävligt. Men man ska inte vara otacksam, jag har haft det så mycket värre.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God eftermiddag! sitter hemma i soffan nu och ska alldeles strax ut och äta med min familj. kort och snabbt inlägg.

Idag var det andra dagen på turnén som vi har med skolan vilket betyder att imorgon är det sista dagen som jag är med och gör detta med tanke på att jag tar studenten i vår, lite tragiskt men ska bli så otroligt skönt att sluta efter 12 år i plugget.

Nu är det dax att åka men ni får två "fräscha" bilder iaf.

Likes

Comments

Hejsan. Länge sedan jag bloggade nu och vet inte riktigt hur länge det kommer att vara denna gången, om det ens hinner bli en grej. Jag vet bara att jag kände för att ha ett ställe där jag kan lägga in alla de "fina" bilder jag kommer att ta framöver med min nya systemkamera som jag köpte nyligen av en familjemedlem. Jag älskar att ta bilder, det känns som att man fångar minnet och alltid kan blicka tillbaka till den stunden så länge man har fångat det på bild. Jag har en Instagram där jag lägger upp mycket som jag tar kort på men där har jag också ett tema vilket gör att jag inte kan lägga upp hur mycket foton som helst. Dessutom vet jag hur jobbigt det är när folk lägger upp tusentals foton och man tvingas bläddra förbi alla för att kunna se alla andra kompisars bilder. Här går ni frivilligt in om ni är sugna att smygkika, ingen tvingar er och dessutom kanske man kan läsa en liten trevlig text ibland som omväxling.

Jag har ändrat lite på utseendet av min blogg kanske ni märker för er som varit följare av min blogg innan, kände för lite förändring (älskar förändringar) och då passade det ju bra att göra något åt det när man ändå inte kan sova. Det är jag på bilden, en klasskompis till mig tog fotot i skolan i våras för att utvecklas som fotograf. Han heter Hampus Bergquist och är jätteduktig.

Här får ni ett simpelt höstfoto som jag tog för några veckor sedan, sov så gott!​

Likes

Comments

Hejsan! Det är Måndag och första dagen på påsklovet, det är otroligt fint väder ute och dagen kommer att spenderas med min familj samt med vänner.

Jag har inte bloggat på några dagar för jag har haft annat för mig under denna påskhelg tillsammans med min pojkväns underbara familj. Jag har bland annat provat på att spela bangolf med riktig utrustning, det var riktigt roligt faktiskt men riktigt utmattande också! Det var väldigt svårt att hålla upp koncentrationen under så många timmar men värt var det. Vi hade mycket sol och fint var det verkligen i Strömstads hamn under långfredagen. God påskmiddag bjöds på lördagen hemma hos Robin och trevligt sällskap hemma hos Anton senare på kvällen. Igår var vi en sväng hemma hos min farmor där vi firade att min extrafarfar fyllde 63 år.

Idag ska jag upp till min Farmor igen då pappa inte kunde komma igår och jag hälsar väldigt gärna på min familj så mycket som jag bara kan. Efteråt planerar jag att träffa mina vänner Jennifer och Lovisa och njuta av vädret tillsammans, det var länge sedan vi umgicks tillsammans.

Likes

Comments

Så trött! Vill bara ligga i sängen hela dagen, kolla serier och äta massvis med fet mat och godis. Så gott jag skriver, magen bara skriker efter mina cravings!

Osminkad, helt naturell. Nyduschad och jättemysig är mitt status i sängen.. Önskar jag kunde hålla det så.

Likes

Comments

Vad lyssnade ni på när ni var mindre? Vad är de första låtarna du hörde som liten? Jag vet inte om det bara är jag men mamma spelade alltid Kent hemma när jag var liten samt Nationalteatern, varje gång jag hör dessa band kan jag nästan komma ihåg varje textrad av de låtar som var mina favoriter då även fast jag bara var 6 år då jag hörde de sist. Jag blir alltid glad när jag hör låtarna som spelades när jag var liten, som att de väcker den lilla personen i mig från då och hon bara börjar att dansa runt i min kropp. Specifika låtar som får mig att känna sådär är också "hos dig är jag underbar" av Patrik Isaksson likaså "värsta grymma tjejen" av Magnus uggla!

Likes

Comments

Hejsansvejsan!

En mycket annorlunda dag idag och veckan forsätter på detta viset två dagar till. Idag har vi haft samlevnadsdag på MÅG då vi dansat afrikanskdans, gruppsamtal med UMO då de pratat om könssjukdomar och preventivmedel samt fått besök av Olle Waller som då är med känd för programledare i sitt program "fråga Olle" (ofc'). Detta programmet gick på tv för ungefär 4 år sedan och för de som inte sett det så handlar det om sex och sexualitet.
Imorgon ska vi på en föreläsning (om sex?) på förmiddagen och sedan på eftermiddagen skall det tränas på Friskis & Svettis..
Sist men inte minst, på torsdag blir det en tur till Göteborg med klassen på kulturresa vid 12! Sovmorgon är bäst.

Efter skolan idag träffade jag min farmor på en mysig lite fika på espressoHouse, vi hade det trevligt och satt och pratade i lugn och ro i en och en halv timme. Härligt med sånt där ibland.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig tisdag!

Likes

Comments