Vilken skön kväll

Nu ska jag slå ner ändalykten och göra kväll. Sitter på altanen och det är så varmt och skönt, det är såna här kvällar man sett fram emot. Alla växter har fått kärlek genom vattning både här och hos grannarna så nu får dom återhämta sig lite innan morgondagens värme bölja. Körde iväg gubben till grannarna för att klippa gräset så nu ser det fint ut tills dom kommer hem.
Var en varm dag på jobbet så det var skönt att komma hem och få ställa sig i duschen innan middagen. Snodde ihop en somrig sallad med jordgubbar till den stekta majskycklingen och vi kostade även på oss ett glas vitt, lill lördag som det är 😉

Har nog aldrig sett sån växtlighet som det är nu, vi hinner inte alls äta allt så sa till våra andra grannar med barn att dom får komma och plocka om dom vill. Dom är lite tysta och försynta så vi har inte haft så mycket kontakt så få se om dom vågar.
Våra rabatter börjar växa till sig oxå så nu börjar det bli fint.

Imorgon är jag ledig så jag kan vara uppe ett tag till. Vi har börjat se 16 weeks of hell för att bilda oss en egen uppfattning om detta program som det har varit lite debatt omkring. Blir nått avsnitt innan ögonen blir för tunga.
Ha en fin kväll och sov gott när det blir dax ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar