Vilken härlig morgon

Så har vi sparkat igång ännu en dag i Eliassons hem 😊 En dag som bjuder på solsken och härliga vindar. Vilken lycka det är att få vara ledig och kunna njuta av dessa härliga mornar, vill alltid få ha det så. Snö och kyla går mer och mer bort för mig och drömmen om en plats i solen finns där.
Så härligt att få ta sin frukost bricka efter morgon promenaden och sitta på altanen och känna lukten från dom vackra rosorna, det är livskvalitet.

Lycka är att oxå få skörda från sin odling som nu sakta börja ta sig 😊 Finns så mycket att vara glad och tacksam för men vissa dagar är det lätt att glömma då energi och humör inte finns där, igår var en sån dag men idag är allt bättre och jag omfamnar livet och allt det fina vi har 🤗
Dagen ska ägnas åt lite små målning som är kvar nu när det inte är så varmt att måla. Sedan blir det uppvaktning av svärdotter som fyller år och påfyllning av glädje från barnbarn ❤️ Dagens träning blir 1timme styrkepass på gymmet ikväll.
Ha en fin dag och var rädda om er, kram 💞

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,
Kul att odla 😍
nouw.com/mariasvardag
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Skönt att tänka ovh fundera glädjas över det som finns i livet i stort som i smått
nouw.com/stenhagenbettan
Ingajohansson
Ingajohansson,
Härligt att odla även skörda
nouw.com/ingajohansson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Så mysigt att få fylla på kärleks förrådet igen ❤ en sak man inte kan få för mycket utav 🥰 håller med dig om det där med att äta frulle utomhus, finns det ett bättre sätt att starta sin dag? Eva, alla dagar är inte guld och gröna skogar, alla har vi våra Ups och Downs ❤ Kramar på dig solstrålen ❤
nouw.com/passionbagareokock
Evaeliasson
Evaeliasson,
Så sant så, man måste oxå få har dippar för att uppskatta det andra 😉❤️
nouw.com/evaeliasson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,